Brouwerij Anders!

Van Mannenliefde, Red My Lips en Green Bullet tot Hop met de Gijt, Trippel Trezeke en Black Is Black And I Want My Baby Back. Nee, dit zijn niet de volbloed hengsten die jaarlijks deelnemen aan de paardenkoers tijdens Oostende Koerse. Wél is bovenstaand lijstje een greep uit de inspirerende traditionele én experimentele bieren gebrouwen in Brouwerij Anders! te Halen (Limburg). “Nieuwe bieren, die anders nooit het levenslicht hadden gezien, worden bij ons werkelijkheid”, aldus Nicolas Volders, Marketing & Commercieel Manager van de brouwerij.
applicatie flesjes bier Brouwerij Anders;
DE LOGISTIEKE UITDAGING
Zelfs in een land met een biertraditie zoals de onze, blijft de vraag naar een unieke pint groot. “Toen we in 2012 begonnen, hadden we oorspronkelijk als doel om op jaarbasis 3.000 hectoliter te produceren”, weet Nicolas. “Dat target werd hetzelfde jaar probleemloos gehaald en in de jaren die volgden wisten we ons keer op keer te overtreffen. […] Voor dit jaar staat de prognose op 32.000 hectoliter. De zaken gaan dus goed, maar met de steeds groter wordende volumes is een georganiseerd intern transport een absolute vereiste geworden. Het advies en de machines van Motrac zijn dan ook cruciaal voor het voortbestaan én de verdere uitbouw van de brouwerij.”
DE OPLOSSING VAN MOTRAC

Brouwerij Anders! maakt vandaag gebruik van 3 machines: een H25 LPG heftruck, een elektrische heftruck E16 en een reachtruck R14X.
“Van de drie machines is vooral de reachtruck R14X een duidelijke en doordachte keuze geweest”, vult Vlootverantwoordelijke Carlo Ceciliani aan. “Deze reachtruck wordt bij ons gebruikt om bakken met gevulde flesjes naar de warme kamer te brengen en er te stapelen, zodat daar de hergisting op fles op gang kan komen. In onze warme kamer hebben we echter maar weinig ruimte om te manoeuvreren, zeker wanneer de kamer goed gevuld is. Daardoor hadden we nood aan een compacte en flexibele machine die toch drie niveaus hoog kon stapelen. De korte draaicirkel in combinatie met het vingervlugge besturingssysteem van deze machine geeft ons een voordeel dat geen andere partij ons kon bieden."
Luik Natie Coldstore kiest voor Linde bij Motrac Handling & Cleaning

Transport en logistiek

Luik Natie Coldstore loopt warm voor Linde

‘Onze heftruckchauffeurs zijn zeer enthousiast over de hoge mate van controle en de werksnelheid van de Linde trucks, maar ook over het comfort dat ze bieden.’

logo Bocholter Brouwerijmuseum

Food

Bocholter Brouwerijmuseum

Het Bocholter Brouwerijmuseum had nood aan een snelle logistieke oplossing en koos voor de Linde Rental Solutions.

Logo ad bibendum

Food

Ad Bibendum

‘We kozen voor Linde omwille van de betrouwbaarheid en kwaliteit van hun trucks, en de verhoogde productiviteit die hiermee gepaard gaat.’