Galler Chocolatier

Ruim 40 jaar na de oprichting in 1976, is de kleine Galler Chocolatier van toen uitgegroeid tot een heus chocolade-imperium. Een stevige reputatie op het gebied van kwaliteit en creativiteit incluis. De firma  telt vandaag meer dan 2.000 verkooppunten wereldwijd, terwijl het netwerk aan boetieks in België en Frankrijk  groeit aan een stevig tempo. “Maar alles begint in onze 5.000 m² grote opslagplaats in Milmort, nabij Luik”, aldus Logistiek Manager Pascal Sevrin. Om van dat magazijn een geöliede machine te maken, doet Pascal beroep op de magazijntrucks van Linde én op de service van Motrac Handling & Cleaning.
Galler;
DE LOGISTIEKE UITDAGING
In het magazijn van Galler is men het ganse jaar door druk in de weer. Bij de keuze van hun apparatuur, kijkt men bij Galler hoofdzakelijk naar drie factoren: productiviteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. “Onze chocolade wordt gestapeld op klassieke Europalletten van 100x120 cm”, aldus Pascal. “Hoe meer palletten we kunnen manipuleren, hoe  meer  bestellingen we kunnen voorbereiden en dus hoe sneller onze klanten bediend kunnen worden. Daar ligt onze sleutel tot succes.”
DE OPLOSSING VAN MOTRAC

Galler hanteert sinds 2012 een combinatie van manuele en elektrische transpalletten, stapelaars en reachtrucks.

“Alle machines voldoen ruimschoots aan de verwachtingen die we hadden toen we ze aankochten, terwijl de twee reachtrucks van het type R14S absoluut de kroon spannen!”, aldus Pascal. “We zijn zelfs zodanig tevreden van de reachtrucks, dat we binnenkort onze vloot gaan uitbreiden met een derde exemplaar: de nieuwe R14HD. Dit model zal ons op een hoogte van 11 meter nog meer stabiliteit, veiligheid, snelheid en dus ook productiviteit bijbrengen. De korte draaicirkels, de vlotte bediening en het snelle bipedaalsysteem maken de job een stuk aangenamer. Daar is het ons toch allemaal om te doen en bij Motrac Handling & Cleaning vinden we steeds onze gading.”

HET RESULTAAT

“Bovendien verloopt de samenwerking met Motrac Handling & Cleaning optimaal”, vult Pascal verder aan. “Kwalitatieve machines verdienen niets minder dan de allerbeste zorg en dus geniet een Full Service onderhoudscontract hier onze voorkeur. Het onderhoud wordt steeds tijdig en correct uitgevoerd en ook al doet er zich plots een panne voor, onze machines staan nooit lang stil.” 

Luik Natie Coldstore kiest voor Linde bij Motrac Handling & Cleaning

Transport en logistiek

Luik Natie Coldstore loopt warm voor Linde

‘Onze heftruckchauffeurs zijn zeer enthousiast over de hoge mate van controle en de werksnelheid van de Linde trucks, maar ook over het comfort dat ze bieden.’

logo Bocholter Brouwerijmuseum

Food

Bocholter Brouwerijmuseum

Het Bocholter Brouwerijmuseum had nood aan een snelle logistieke oplossing en koos voor de Linde Rental Solutions.

Logo ad bibendum

Food

Ad Bibendum

‘We kozen voor Linde omwille van de betrouwbaarheid en kwaliteit van hun trucks, en de verhoogde productiviteit die hiermee gepaard gaat.’