JBC

Wij zijn erg trots op een klant als JBC. Je kent hen ongetwijfeld van naam en hebt wellicht al  eens bij JBC gewinkeld. Wij gingen praten met Jan Das, de man die het magazijn, de telefonie en het wagenpark van JBC beheert. Hij staat in direct contact met de chauffeurs. De ideale man om te polsen naar de ervaringen met Motrac dus.
JBC applicatiefoto kleding;
DE LOGISTIEKE UITDAGING
Een toestel te vinden dat de groei van JBC kon bevorderen. Daarnaast was het ook essentieel dat het toestel gebruiksvriendelijk was en op het vlak van ergonomie aan de behoeften van hun medewerkers voldeed. In dit opzicht was het vooral belangrijk dat de toestellen genoeg vering in hun besturing hadden.
DE OPLOSSING VAN MOTRAC
Wanneer vrachtwagens worden ingeladen, staan ze iets lager dan de grond van ons magazijn. Wanneer de medewerkers van JBC laden, krijgen ze telkens de slag door het hoogteverschil. Met de Linde T20 SP wordt die slag beter opgevangen door de vering in de dissel. Verder kan men met deze snelle, wendbare toestellen grotere afstanden gemakkelijker en productiever overbruggen. 

RESULTAAT
De Linde T20 SP levert zijn bijdrage aan de groei van JBC en de komst van een nieuw magazijn. Een beperkt aantal interventies en het vlotte verloop van de Motrac-service zorgt voor een tevreden JBC.
Logo Radermecker

Non-Food

Bij Radermecker zijn ook de heftrucks uit het goede hout gesneden

‘Door onze medewerkers met Linde heftrucks te laten rijden, tonen we hen hoe belangrijk ze voor ons zijn’.

 

Logo Renault F1

Transport en logistiek

Renault Sport Formula One Team

"De samenwerking tussen Linde en Formula One is er eentje van het logische type. Quality brands team up."

logo-Trib├╣

Non-Food

Tribù

"Met de Lindes krijgen we onze producten snel en veilig waar ze moeten zijn."