Renault Sport Formula One Team

Ayrton Senna, Michael Schumacher, Kimi Raïkkönen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Jenson Button en Nico Rosberg. Op het palmares van al deze snelheidsduivels met wereldfaam prijkt de felbegeerde Grote Prijs van België. Sinds 1985 al is het circuit van Spa-Francorchamps het mythische decor wanneer de Formule 1-caravaan in ons land neerstrijkt. “Door het parcours een echte klassieker die iedereen wil winnen”, bekent Geoff Simmonds. Als Race Team Coördinator van het Renault Sport Formula One Team reist deze sympathieke Brit de wereld rond en zorgt hij ervoor dat zijn piloten altijd en overal in de best mogelijke omstandigheden een gooi kunnen doen naar winst. Geoff rekent daarvoor onder meer op de heftrucks van Linde Material Handling en op de service van Motrac Handling & Cleaning.
renault F1 wagen met Linde heftruck;
DE LOGISTIEKE UITDAGING
Gedurende het Formule 1-seizoen draagt Geoff de eindverantwoordelijkheid voor een feilloos transport van al het materiaal en alle faciliteiten wereldwijd. “Het hoeft dus niet te verbazen dat ik veel belang hecht aan afspraken en aan het nakomen daarvan”, zegt Geoff. “De betrouwbaarheid van Motrac Handling & Cleaning als dienstverlener en van een Linde heftruck is dan ook een zegen voor ons.”
DE OPLOSSING VAN MOTRAC
Wie de laatste jaren het geluk had om het circuit van Spa-Francorchamps te bezoeken tijdens de Grote Prijs van België, zal opgemerkt hebben dat de rode heftrucks alsmaar nadrukkelijker in het straatbeeld te zien waren. “En dat is begrijpelijk”, klinkt het bij Geoff. “De precisie van een Linde heftruck is ongeëvenaard en dat is belangrijk in deze sector. Dat ontgaat ook de andere teams niet. Het materiaal dat hier vervoerd wordt is vaak state-of-the-art en hypergevoelig. De goederen moeten dus met de nodige zorg en precisie behandeld worden, zodat het niet beschadigd geraakt. Bovendien gaat het hier over zeer krachtige machines, iets wat op dit parcours een noodzaak is. Het heuvelachtige landschap vereist machines die zonder problemen bergop kunnen.
Klantcase van Events House over het gebruik van Linde heftrucks van Motrac

Transport en logistiek

Events House bouwt fanzone Spa-Francorchamps op met Linde heftrucks

‘Als onze teamleden niet met een Linde heftruck mogen rijden, zijn ze gewoon niet tevreden.’

Logo Versus-Omega

Transport en logistiek

Versus-Omega kiest voor occasie heftrucks uit Linde Approved Trucks programma

‘Onze heftruckchauffeurs zijn zeer tevreden over de occasietrucks. De elektrische Linde heftrucks hebben een kleine draaicirkel, zijn zeer wendbaar en werken uitermate stil.

Logo Radermecker

Non-Food

Bij Radermecker zijn ook de heftrucks uit het goede hout gesneden

‘Door onze medewerkers met Linde heftrucks te laten rijden, tonen we hen hoe belangrijk ze voor ons zijn’.