3 manieren om uw intern transport ergonomisch te maken

In steeds meer bedrijven groeit het besef dat ergonomische werkmiddelen niet enkel voor hun gebruikers voordelen opleveren. Door de lagere lichamelijke belasting vallen werknemers minder vaak uit, zijn ze gemotiveerder én gaan ze efficiënter te werk, en daar plukt heel uw onderneming de vruchten van.

Hoe maakt ú hierin het verschil?

Gestionnaire d’entrepôt : 3 façons de rendre votre transport interne ergonomique;

1. Bezorg uw personeel interne transportmiddelen op maat


Aangezien heftrucks en magazijntrucks vaak meerdere uren per dag worden ingezet, is een maximum aan werkcomfort van groot belang. Een goed ondersteunende stoel of rugleuning is daarbij cruciaal, net als een soepele bediening. De Linde Load Control-joysticks zorgen voor een vloeiende bediening van de Linde heftrucks en reachtrucks, en kunnen bovendien naar uw voorkeur worden ingesteld. De nieuwste Linde orderpicktrucks zijn ook uitgerust met een in hoogte verstelbaar stuurwiel, zodat eenieder een ergonomische positie kan innemen.

2. Maximaliseer de zichtbaarheid

Een goed zicht doorheen de mast zorgt niet enkel voor meer veiligheid, u bevordert er ook de ergonomie mee doordat bestuurders geen onnatuurlijke houdingen moeten aannemen om hun omgeving in het oog te houden. Dankzij hun gepatenteerde bovenliggende neigcilinders kunnen Linde heftrucks van smallere mastprofielen worden voorzien, wat het zicht van de chauffeur sterk bevordert. 

3. Minimaliseer de trillingen

Tot slot heeft ook de trillingswaarde van de trucks een niet te onderschatten impact. Linde erkent het belang hiervan en verlaagt deze waar het kan. Door bv. te kiezen voor de vernieuwde Linde N-orderpicktrucks, zorgt u ervoor dat uw collega’s tot 30% minder trillingen ondervinden.
 
Vind uw ergonomische Linde truck

Ontdek hier ons volledig assortiment aan Linde heftrucks en magazijntrucks. 

Vindt u niet wat u zoekt of heeft u nood aan advies?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Linde 1202: heftruck op maat van de bestuurder

De ruime cabine en grote glasoppervlakken van de Linde H20-H35 vorklift bieden de chauffeur een optimaal zicht.

De nieuwste heftruck van Linde is het resultaat van een behoefteanalyse bij bijna 1.000 heftruckchauffeurs en vlootbeheerders. 

Bij het ontwerp van deze thermische vorkliften werd gekeken naar hun wensen op vlak van ergonomie. Dit resulteerde in een heftruck die nóg meer op de bestuurder is toegespitst, met onder meer een lage, dubbel zo brede opstap, 20% meer zichtbaarheid, 12 types bestuurdersstoelen en 10 centimeter meer hoofdruimte.