Bouw en constructie

De bouw & constructie is een sector die veel eist van de heftrucks en magazijntrucks die daarin worden ingezet, en dan moet u ervan op aankunnen dat uw toestellen opgewassen zijn tegen de uitdagende taken die hen opgelegd worden. In de bouw & constructie wordt namelijk met zeer zware lasten gewerkt, en laat onze Linde trucks daar nu net uitstekend voor geschikt zijn!
Wienerberger;

Optimale ergonomie

Is een veilige en betrouwbare logistiek ook voor u onontbeerlijk? Lees dan snel onze klantencase bij URSA Benelux!Om te werken in de bouw & constructie sector, moet men uit het goede hout gesneden zijn. Dat geldt niet alleen voor het personeel, maar zeker ook voor de toestellen die hiervoor worden ingezet. Een bouwwerf wordt namelijk gekenmerkt door moeilijke omstandigheden en een oneffen ondergrond, wat een zeer zware belasting van truck én persoon kan inhouden. Maar gelukkig moet u hier zich met onze Linde vorkliften geen zorgen over maken.

De Linde heftrucks zijn namelijk ergonomisch opgebouwd en bieden het nodige comfort door gebruik te maken van aanpasbare cabine-uitrustingen en spitsvondige dempingsystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de gerubberde voor- en achteras die voor een dubbele demping op de as zorgt en ervoor instaat dat bestuurders niet aan trillingen worden blootgesteld. 

Stevige mast door hooggeplaatste neigcilinders

PASEén van de grootste pluspunten van Linde heftrucks, wordt gevormd door de hooggeplaatste neigcilinders (exclusief bij Linde!) voor een grotere maststijfheid en dus meer precisie op grote hefhoogte. Dit heeft als groot voordeel dat er meer kracht kan worden uitgeoefend op de mast en uw vorklift ook in zware omstandigheden optimaal blijft functioneren.

U kunt de werking vergelijken met een ladder die u moet vasthouden. Wanneer u de ladder op een laag punt vasthoudt, zal het veel moeilijker zijn om hem mooi recht te houden terwijl iemand zich op de bovenste trede bevindt. Houdt u de ladder echter op een hoger punt vast, verkleint u de hefboomkrachten en kost het u veel minder moeite om de ladder volledig stabiel te houden. 
Dit voordeel zorgt ervoor dat u van grotere prestaties kunt genieten en u uw productiviteit gevoelig zult zien stijgen!

Snelheid en doeltreffendheid

SibelcoAangezien u in de bouwsector vaak met prangende deadlines moet werken, is het belangrijk dat u op een dag veel werk kunt verzetten.

Reken daarom op de kwaliteitsheftrucks van Linde die met hun state-of-the-art technologieën uw transportproces optimaal doen verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de Linde Load Control voor een vlotte, intuïtieve bediening van de heftruck, en de optionele bipedaal waarmee u zonder enig tijdverlies van rijrichting kunt veranderen.

Linde Hydrostraat als ultieme krachtbron

In een sector waarin de nood bestaat aan toestellen die veel kracht produceren, is de Linde Hydrostaat een absolute troef die onze thermische vorkliften een streepje voor geeft op de concurrentie. Deze aandrijving is standaard bij de diesel- en gastrucks van Linde en zorgt onder meer voor minder slijtage en meer vermogensproductie, waardoor u ze ook voor de zwaarste toepassingen kunt inzetten.

Bewezen kwaliteit

Zeggen dat we goed werk leveren? We laten liever onze klanten hiervoor aan het woord.