Recycling

In de recyclagesector moet u grote hoeveelheden materiaal op een snelle manier kunnen verwerken om ze op een efficiënte wijze een nieuw leven te kunnen geven. Aangezien dit meestal op ruwere ondergronden gebeurt en u trucks nodig hebt die u ook daar niet in de steek zullen laten, hebt u in Motrac Handling & Cleaning de ideale partner gevonden. Wij leveren u namelijk de kwalitatief hoogstaande Linde heftrucks en magazijntrucks, waardoor u voor elke toepassing over de juiste truck beschikt!
Op zoek naar een betrouwbare partner, zowel op het gebied van kwaliteit als van snelheid en service? Lees dan snel onze klantcase bij Veolia ES!;

RecyclageOptimale ergonomie

Werken in de recyclagesector staat vaak gelijk aan werken op moeilijke ondergronden. Om dit als bestuurder gedurende de hele werkdag te kunnen volhouden, is het dan ook belangrijk dat u van voldoende comfort kunt genieten. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres! 

Onze Linde heftrucks zijn namelijk ergonomisch opgebouwd en bieden het nodige comfort door gebruik te maken van aanpasbare cabine-uitrustingen en spitsvondige dempingsystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de gerubberde voor- en achteras, die voor een dubbele demping op de as zorgt en ervoor instaat dat bestuurders niet aan trillingen worden blootgesteld. 

Hydrostatische aandrijving LindeLinde Hydrostraat als ultieme krachtbron

In een sector waarin de nood bestaat aan toestellen die veel kracht produceren, is de Linde Hydrostaat een absolute troef die onze thermische vorkliften een streepje voor geeft op de concurrentie. Deze aandrijving is standaard bij de diesel- en gastrucks van Linde en zorgt onder meer voor minder slijtage en meer vermogensproductie, waardoor u ze ook voor de zwaarste toepassingen kunt inzetten.

Grote variëteit aan voorzetopties

Aangezien de producten bij een recyclagebedrijf vaak in verschillende vormen en groottes toekomen, is het geen overbodige luxe om over meerdere types
voorzetapparatuur te beschikken. Werken in de recyclagesector staat vaak gelijk aan werken op moeilijke ondergronden. Om dit als bestuurder gedurende de hele werkdag te kunnen volhouden, is het dan ook belangrijk dat u van voldoende comfort kunt genieten. Bij Motrac bent u daarvoor aan het juiste adres! Dit is perfect mogelijk met de Linde trucks, want er bestaan verschillende types apparatuur die u op uw vorkheftruck kunt laten aanbrengen.  Zo zijn er een rotator om voorwerpen te kantelen, een klem om uw producten stevig vast te zetten, een sideshift om goederen ook zijdelings te verplaatsen enzovoort.

Hebt u een specifieke toepassing voor ogen en wilt u graag weten of wij u hiervoor een geschikte oplossing kunnen bieden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Bewezen kwaliteit

Zeggen dat we goed werk leveren? We laten liever onze klanten hiervoor aan het woord.