Linde BlueSpot: maximale veiligheid in uw magazijn

  • Vergroot de zichtbaarheid van intern transport
  • Voetgangers worden tijdig gewaarschuwd
  • Duurzame LED-verlichting
  • Veiligheid zonder geluid
  • Maatwerk: afstelling van de lamp op uw bedrijfsspecifieke situatie
Linde elektrische heftrucks 386 met BlueSpot;

BlueSpot vergroot merkbaar de zichtbaarheid van uw intern transport

 Voetgangers zijn een kwetsbare groep in magazijnen of productieruimtes. Daar waar de mogelijkheid bestaat dat voetgangers en heftrucks elkaar kunnen ontmoeten, is het dan ook verstandig om veiligheidsmaatregelen te treffen. Door de zichtbaarheid van uw intern transport in de werkomgeving te vergroten, vermindert u het risico op ongevallen en voorkomt u onveilige situaties en ongelukken.

Hoe werkt Linde BlueSpot?

BlueSpot overzichtDe gepatenteerde Linde BlueSpot is uitermate geschikt om de zichtbaarheid van een truck te vergroten. Voetgangers worden dankzij dit visuele waarschuwingssignaal door een blauwe lichtbundel op de vloer tijdig gewaarschuwd dat er een truck nadert. De BlueSpot kan in combinatie met het achteruitrijgeluid gebruikt worden voor  omgevingen waar veel lawaai aanwezig is. Voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen kan de BlueSpot echter ook ter vervanging van het geluidssignaal dienen.

Maatwerk

De BlueSpot wordt volledig op uw bedrijfsspecifieke situatie afgestemd met de LED-lamp die twee mogelijkheden heeft: een continu licht óf een knipperend licht. Welke optie u ook kiest, u kunt steeds gerust zijn: beide instellingen zijn uiterst effectief om de zichtbaarheid van trucks in uw magazijn te vergroten.

BlueSpot Red en de BlueSpot Directional

Behalve de standaard blauwe lamp kunt u ook voor de BlueSpot Red en de BlueSpot Directional kiezen. Bij deze versies wordt de blauwe lichtbundel vervangen door respectievelijk een rode lichtbundel en een blauwe pijl. U kunt dus zelf de best passende oplossing selecteren om de veiligheid in uw bedrijf te waarborgen. 

BlueSpot standaard
BlueSpot - Standaard

BlueSpot Red
BlueSpot - Red

BlueSpot Directional
BlueSpot - Directional

Geruisloos

Heftruckchauffeurs ervaren de schrille tonen van akoestische waarschuwingssignalen regelmatig als zeer storend, in die mate zelfs dat de signaaltoon soms gewoon wordt uitgeschakeld. Het is nodeloos om te zeggen dat de veiligheid hierdoor serieus in het gedrang komt. Met de BlueSpot is dit verleden tijd. De geruisloosheid van dit veiligheidssysteem biedt u een verhoogde veiligheid zonder irritaties te veroorzaken bij de bestuurders van de toestellen. 

Benieuwd hoe BlueSpot echt werkt? Bekijk onderstaande video.

Linde BlueSpot

Wenst u meer informatie over de Linde BlueSpot?

Vraag vrijblijvend uw offerte aan en onze experts helpen u zo snel mogelijk verder.