Gerubberde voor- en achteras

Uiteraard is het van het grootste belang dat uw heftrucks en magazijntrucks betrouwbaar zijn en lange werkdagen probleemloos kunnen doorstaan, en gelukkig zit u hiervoor met de Linde trucks op rozen. Het is echter net zo belangrijk dat ook de bestuurders van deze toestellen zonder problemen het einde van de dag halen, en daarvoor is een hoge mate van comfort uiteraard een basisvereiste.
Gerubberde assen;
Dubbele demping op de assen
Om aan deze vereiste te voldoen, zet Linde zeer hard in op de demping bij de assen, en wel op een tweeledige manier. In de eerste plaats is er een demping aan de banden zelf zodat de zwaarste klappen daar reeds worden opgevangen, maar voor bijkomend comfort zijn de Linde heftrucks ook nog eens met een extra demping op de voor- en achteras uitgerust.

Rubbers rond de assen
Deze demping wordt bewerkstelligd door twee grote rubbers die op de beide assen worden aangebracht, om te verhinderen dat bestuurders worden blootgesteld aan de vibraties die niet door de banden worden opgenomen.
Op die manier worden lichamelijke ongemakken gereduceerd en loopt het ziekteverlet in uw bedrijf bijgevolg sterk terug. Kortom: meer comfort én meer productiviteit!