Interactief veiligheidsvest

✔ Waarschuwingen voor naderende hef- of magazijntrucks
✔ Voelbare, hoorbare en zichtbare waarschuwingsfunctie
✔ Verdere ontwikkeling van het Linde Safety Guard systeem
✔ Minder ongevallen
Interactive Warningvest met geïntegreerde waarschuwingsfunctie;

Veiligheidsvest met geïntegreerde waarschuwingsfunctie

De veiligheid van uw medewerkers is een van de belangrijkste zaken op de werkvloer.
Het "interactief waarschuwingsvest" van Linde Material Handling beschermt voetgangers in magazijnen en productieomgevingen door ze tijdig te waarschuwingen voor naderende hef- of magazijntrucks om ongevallen, die toch regelmatig voorkomen, te vermijden.

Integratie met Linde Safety Guard

Het vest is gebaseerd op het hulpsysteem Linde Safety Guard, dat nauwkeurig Ultra Wideband-radiosignalen (UWB) tot op een paar centimeter uitzendt, zelfs door muren en deuren. Daarmee kunnen de chauffeurs op hun voertuig zien vanuit welke richting een of meerdere personen naderen.
Het intelligente veiligheidsvest met een voelbare, hoorbare en op grote afstand zichtbare waarschuwingsfunctie is een verdere ontwikkeling van het Linde Safety Guard systeem.

Linde Interactief Veiligheidsvest met geïntegreerde waarschuwingsfunctie

Voelbare, hoorbare en zichtbare waarschuwingsfunctie

Tegelijkertijd kunnen de voetgangers via hun draagbare unit zien, voelen en horen dat er een truck nadert. Tot nu toe moest dit kleine mobiele apparaat op de kleding van de voetganger worden vastgeklemd. Zo wordt de veiligheid voor uw medewerkers verhoogd en kan hiermee het risico op eventuele ongevallen teruggebracht worden.

Linde Interactief Veiligheidsvest met geïntegreerde waarschuwingsfunctieVeiligheidsspecialisten hebben het ontwerp van het vest tot in de kleinste details uitgedacht. De positie van de sensor op het sleutelbeen zorgt ervoor dat de trilling gemakkelijk te voelen is, het geluid dicht bij het oor is en de radiosignalen niet geblokkeerd worden. Door het vest het hele jaar door te dragen, hetzij over een winterjas of een T-shirt, bevindt de sensor zich altijd op dezelfde plek, wat de waarneming vergemakkelijkt. Vocht is ook geen probleem, dankzij de laagspanning kan het vest onder alle weersomstandigheden worden gedragen. De powerbank bevindt zich in een waterdichte zak en voorziet het systeem tot 16 uur van stroom. De batterij kan in een handomdraai worden vervangen; een oplader wordt meegeleverd. 

Comfortabele pasvorm

Het vest is leverbaar in zes maten en is dusdanig vormgegeven dat het voldoende bewegingsvrijheid biedt met een comfortabele pasvorm en tegelijkertijd toch voorkomt dat het achter voorwerpen blijft haken.

Winnaar Excellence Award tijdens de inter airport Europe 2019

Linde wint excellence awardLinde Material Handling heeft de Excellence Award van inter airport Europe 2019 gewonnen in de categorie "interRAMP" voor het innovatieve hulpsysteem dat zowel voetgangers als vorkheftruckchauffeurs beschermt.De award werd op 8 oktober 2019 uitgereikt tijdens de openingsceremonie in het Munich Trade Fair Center.

Wilt u ook een veiligere werkomgeving creëren voor uw medewerkers?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor de implementatie van de Linde Safety Guard inclusief het veiligheidsvest. Onze veiligheidsexperten bekijken wat de beste oplossing is voor uw situatie en geven graag vrijblijvend advies.