Linde Load Control

Bij kwalitatief hoogstaande heftrucks en magazijntrucks hoort een soepele en nauwkeurige bediening, en dat hebben ze bij Linde Material Handling ook begrepen. De Linde trucks zijn namelijk uitgerust / kunnen worden uitgerust met de Linde Load Control, die een uiterst nauwkeurige, gelijkmatige bediening van de heffunctie garandeert.
Linde Load Control;

Soepele, nauwkeurige bediening 

De Linde Load Control maakt het – dankzij  ook uiterst eenvoudig om de truck te bedienen, ze wordt namelijk bediend door een intuïtieve joystick die alle mastfuncties omvat. Bovendien worden de rij- en heffuncties volkomen van elkaar gescheiden, zodat verwarring geen moment mogelijk is. De bediening van uw truck was nooit eenvoudiger!

Flexibel aantal hendels en functies

U hebt overigens ook de keuze om het aantal hendels en hun functies aan uw wensen aan te passen. Zo kunt u voor één tot vier hendels opteren, met telkens één of twee verschillende mastfuncties, zoals tilten, roteren, heffen en dalen, sideshiften en het openen / sluiten van een klem. 

Het gevolg is zo eenvoudig als het interessant is: de kans op omvallende goederen verkleint, en als gevolg verkleint ook de kans op daaruit voortvloeiende vervolgschade.