Linde Vertilight en LED Stripes

Meer licht betekent meer zicht, en daardoor ook meer veiligheid. Met deze gedachtegang ontwikkelde Linde Material Handling twee lichtconcepten: Linde VertiLight en Linde LED Stripes.

Linde Led Stripes;


Linde VertiLight

Veiligheid wordt voor een groot deel bereikt door te zien en gezien te worden, daarom bracht Linde naast standaard ledwerklichten ook de Linde VertiLight en Linde LED Stripes op de markt. Bij Linde VertiLight zorgen maanvormige ledlampen op de mast voor een heldere, uniforme verlichting van de nabije omgeving. In tegenstelling tot klassieke spots, produceert VertiLight een uiterst brede lichtstraal die het gebied tussen bodem en hefhoogte optimaal verlicht. Hierdoor is deze technologie in de eerste plek zeer waardevol bij het plaatsen of ophalen van goederen op grote hoogte.
Conventionele werklamp VertiLight
Linde Reachtruck met conventionele werklampLinde reachtruck met VertiLight

Linde LED Stripes

De Linde LED Stripes zijn lichtstrips die zowel vooraan als achteraan op de heftrucks worden aangebracht en voor een lichtverdeling tot in de kleinste hoeken zorgen. Daarnaast geven ze ook duidelijk de rijrichting van de heftruck weer door de strips aan de zijde van de rijrichting steeds wit te laten kleuren, terwijl ze aan de andere zijde een rode kleur aannemen. 

Linde LED Stripes

Een gemeenschappelijk kenmerk van VertiLight en LED Stripes is de aangename lichtsterkte. Deze is vergelijkbaar met het daglicht buiten, wat als voordeel heeft dat verblinding niet kan optreden. Bovendien creëert het zachte licht een aangenamere werkomgeving voor de medewerkers, met een hogere productiviteit tot gevolg.