Chassis

Wanneer u de gemiddelde werknemer naar zijn primaire werkbehoeftes vraagt, zullen zowel veiligheid als comfort hoog scoren. Dat is voor heftruckchauffeurs niet anders, en daarom is het noodzakelijk dat de truck op die behoeftes inspeelt.

Linde doet dit bijvoorbeeld aan de hand van het chassis, dat zowel voor een extra bescherming als voor ideale werkomstandigheden zorgt. 
H25-H35 BR393;
Het chassis van de heftruckcabine vervolledigt de veiligheid en het comfort dat de rest van de cabine reeds biedt. Dit gebeurt door volgende twee elementen:

1. Schouderbescherming

Het chassis van uw heftruck kan worden uitgebreid met een stalen beugel die de schouder binnen de contouren van de truck houdt. Dit biedt niet enkel extra comfort doordat u hiertegen kunt leunen, maar bovenal biedt het extra bescherming en vermindert het de kans op kwetsuren aan schouder en rug.

2. Tochtdeur

Om de cabine volledig windvrij te houden, is het bovendien mogelijk om uw heftruck van een solide tochtdeur te voorzien. Dit verhoogt het comfort doordat u geen last heeft van de wind, maar gaat ook het ziekteverzuim tegen dat door de bijkomende kou veroorzaakt wordt.