Kostenbesparing door maximale veiligheid

Dat veiligheid de absolute prioriteit verdient op de werkvloer, behoeft geen betoog. In de eerste plek voor het welzijn van alle betrokken personen – zowel de eigen werknemers als aanwezige leveranciers, klanten of bezoekers – maar ook voor de productiviteit en financiële toestand van uw bedrijf. De kans op schade (en dus kosten) aan een truck, magazijnstelling of lading wordt drastisch verminderd als er meer aandacht wordt geschonken aan veiligheid. Daarbij geldt: hoe veiliger de truck, hoe efficiënter u kunt werken en dus uiteindelijk hoe meer kosten u bespaart.
De veiligheidsoplossingen van Linde en Motrac helpen uw bedrijf om de veiligheid van uw werknemers te optimaliseren en schade te minimaliseren.;

Hoe zorgen voor een veilige werkomgeving? 

Uiteraard dragen veel aspecten bij aan een veilige werkomgeving. Veiligheid begint met veilig intern transport, gecreëerd door veiligheidsproducten, opleidingen voor heftruckchauffeurs en uiteraard door veiligheidsbewuste medewerkers. 

Ontdek wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Motrac adviseert en ondersteunt u graag op alle gebieden, en werkt samen met u aan een maximale veiligheid in uw werkomgeving.

Voorkom ongelukken en schadegevallen

Om de veiligheid op de werkvloer te maximaliseren, dient u het risico op ongelukken tot een minimum te beperken. Hierdoor herleidt u de kans op persoonlijk letsel tot een minimum, en worden kosten door materiële schade aan een truck, goederen of stellingen zo veel mogelijk vermeden.

Enkele van de risico’s in uw werkomgeving:

  • Aanrijden van mensen, materialen, andere trucks of gebouwen
  • Ongepland in beweging komen van een intern transportmiddel
  • Oneigenlijk gebruik van een intern transportmiddel
  • Omvallen van een intern transportmiddel
  • Omvallen van goederen

Linde veiligheidsoplossingen voor intern transport

Al decennialang ontwikkelt Linde producten waarbij veiligheid en ergonomie een belangrijke plaats innemen. Naast veilige producten biedt Motrac verschillende types materialen en diensten die de veiligheid in uw werkomgeving vergroten. Hieronder ziet u enkele van onze veiligheidsoplossingen: