Oplossingen voor een veilig intern transport

Naast veiligheidsproducten en -trainingen bieden we ook diensten aan om de veiligheid op uw werkvloer te vergroten. Hiermee verkleint u in de eerste plaats het risico op letsels of schadegevallen, maar verlaagt u ook de kosten die hiermee gepaard gaan en verhoogt u uw productiviteit. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten waarvan u gebruik kunt maken.
Linde en Motrac bieden u verschillende diensten aan waarmee u de veiligheid op uw werkvloer maximaliseert en schadegevallen tot een minimum herleidt. ;

Linde Safety Scan

Om bedrijven te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving, werd de Linde Safety Scan in het leven geroepen.
Met deze adviesdienst bezoeken onze experts de magazijnen van klanten en gaan ze ter plekke na hoe de veiligheid kan worden geoptimaliseerd. 
Linde Connect Fleet Management

Met de immer groeiende volumes aan informatie wordt het steeds moeilijker om het logistieke proces gestructureerd te laten verlopen. Daarom is het belangrijk om een goed overzicht te behouden van de beschikbare transportmiddelen, en dat is perfect mogelijk dankzij het Linde Connect vlootbeheersysteem.
Gratis veiligheidsposters

Om uw werknemers te informeren over / te herinneren aan de belangrijkste veiligheidsmaatregelen bij het besturen van heftrucks of magazijntrucks, hebben we gratis veiligheidsposters ontwikkeld die u in uw magazijn kunt ophangen.
Veiligheidsproducten en -trainingen 


Naast veiligheidsdiensten bieden we ook diverse veiligheidsproducten aan. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod heftrucktrainingen en magazijntrucktrainingen waarbij de focus op veiligheid ligt.