Opleiding heftruck- en magazijntruckchauffeurs 

✔ Reductie in schade en letsels
✔ Hogere productiviteit door efficiënter gebruik
✔ Langere levensduur van uw vloot

Opleiding heftruckchauffeur bij Motrac;

Optimaal rendement van uw investering

Door uw logistieke vloot van heftrucks en magazijntrucks uit te breiden, heeft u een mooie investering gemaakt in de toekomst van uw bedrijf. Het spreekt voor zich dat u deze investering optimaal wil laten renderen, bijvoorbeeld met een kwalitatieve opleiding voor uw heftruckchauffeurs en uw magazijntruckchauffeurs.


Goede opleiding van uw personeel

Voor een vlot en veilig goederenverkeer op uw werkplek, is het belangrijk dat uw heftruckchauffeurs en magazijntruckchauffeurs goed opgeleid zijn. Als werkgever wordt u hiervoor ook verantwoordelijk geacht. 

Maar naast de wettelijke argumenten is ook de veiligheid een doorslaggevende factor. Een grondige opleiding verhoogt de veiligheid op de werkvloer, en reduceert kosten door letsels aan personeel en schade aan het materieel. Door te kiezen voor de heftruck- of magazijntruckopleiding van Motrac, opteert u voor een diepgaande opleiding door vakmensen met een jarenlange expertise, die bovendien elke functionaliteit van de Linde heftrucks en magazijntrucks haarfijn kunnen uitleggen.

De belangrijkste voordelen op een rij

• Uw chauffeurs worden grondig en conform de wet opgeleid
• Stijging van de veiligheid en productiviteit op de werkvloer
• Reductie in schade aan personeel, trucks en materieel
• Optimale levensduur van de batterijen door correct gebruik
• Opleiding op maat bij u ter plekke