Heftruck huren

Snelheid als grote troef
Hebt u snel een heftruck of warehousetruck nodig? Dan is onze KTV (Korte Termijn Verhuur) dé oplossing voor u! 

Of u dit toestel nu voor een dag, een week, een maand of een jaar nodig hebt; en of het nu om een heftruck, een transpallet of pakweg een smallegangentruck gaat: onze experts gaan meteen op zoek om tot een snelle oplossing voor uw probleem te komen. 

We helpen u binnen de 24 uur, ongeacht de functionaliteit van de truck. Kenmerkend voor onze Korte Termijn Verhuur is de flexibele opzegbaarheid van het contract.

Huur hier uw heftruck of magazijntruck
verhuur-vloot
Flexibel en altijd inzetbaar
Door een heftruck te huren blijft u financieel flexibel. Bovendien zijn huurtrucks als bedrijf volledig af te schrijven. Zo bespaart ú direct en heeft u toch alle middelen voorhanden die u nodig heeft in piektijden, want voor alle werkzaamheden hebben wij steeds de juiste truck en de beste apparatuur voorhanden. Heeft u interesse in het huren van een heftruck of wilt u meer weten over onze voorwaarden? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts!

Voordelen:
  • Probleemoplossing op zeer korte termijn
  • Contractuele flexibiliteit: het contract kan flexibel worden aangemaakt en opgezegd
  • Financiële flexibiliteit: geen investeringskosten
  • 100% bedrijfszekerheid: onze trucks voldoen aan alle technische eisen
  • Vanaf één dag tot een jaar of langer
  • Koop na afloop mogelijk

Uw keuze, onze oplossing
Welke soort heftruck u ook nodig heeft, wij hebben steeds een groot assortiment aan verhuurmachines direct voor u klaar staan. U hoeft alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn en welke situatie voor u van belang is, en wij geven u advies op maat. 

We baseren ons daarbij op uw specifieke locatie en bedrijfsproces zodat u altijd het juiste type truck en voorzetapparatuur voorhanden heeft en u direct kosten bespaart. Neem snel contact op met onze experts om te kijken wat voor u de beste oplossing is.
 

Huuraanvraag

Gegevens toestel
Van
Tot