Heftruck huren

Snelheid als grote troef
Hebt u snel een heftruck of warehousetruck nodig? Dan is onze KTV (Korte Termijn Verhuur) dé oplossing voor u! 

Of u dit toestel nu voor een dag, een week, een maand of een jaar nodig hebt; en of het nu om een heftruck, een transpallet of pakweg een smallegangentruck gaat: onze experts gaan meteen op zoek om tot een snelle oplossing voor uw probleem te komen. 

We helpen u binnen de 24 uur, ongeacht de functionaliteit van de truck. Kenmerkend voor onze Korte Termijn Verhuur is de flexibele opzegbaarheid van het contract.

Huur hier uw heftruck of magazijntruck
Verhuur van heftrucks
Flexibel en altijd inzetbaar
Door een heftruck te huren blijft u financieel flexibel. Bovendien zijn huurtrucks als bedrijf volledig af te schrijven. Zo bespaart ú direct en heeft u toch alle middelen voorhanden die u nodig heeft in piektijden, want voor alle werkzaamheden hebben wij steeds de juiste truck en de beste apparatuur voorhanden. Heeft u interesse in het huren van een heftruck of wilt u meer weten over onze voorwaarden? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts!

Voordelen:
  • Probleemoplossing op zeer korte termijn
  • Contractuele flexibiliteit: het contract kan flexibel worden aangemaakt en opgezegd
  • Financiële flexibiliteit: geen investeringskosten
  • 100% bedrijfszekerheid: onze trucks voldoen aan alle technische eisen
  • Vanaf één dag tot een jaar of langer
  • Koop na afloop mogelijk

Uw keuze, onze oplossing
Welke soort heftruck u ook nodig heeft, wij hebben steeds een groot assortiment aan verhuurmachines direct voor u klaar staan. U hoeft alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn en welke situatie voor u van belang is, en wij geven u advies op maat. 

We baseren ons daarbij op uw specifieke locatie en bedrijfsproces zodat u altijd het juiste type truck en voorzetapparatuur voorhanden heeft en u direct kosten bespaart. Neem snel contact op met onze experts om te kijken wat voor u de beste oplossing is.
 

Huuraanvraag

Gegevens toestel
Van
Tot