Heftruck huren

Snelheid als grote troef
Heeft u snel een heftruck of magazijntruck nodig? Dan is onze KTV (Korte Termijn Verhuur) dé oplossing voor u! 

Of u dit toestel nu voor een dag, een week, een maand of een jaar nodig heeft; en of het nu om een heftruck, een transpallet of pakweg een smallegangentruck gaat: onze experts gaan meteen op zoek naar een snelle oplossing voor uw probleem.

We helpen u binnen de 24 uur, ongeacht de functionaliteit van de truck. Kenmerkend voor onze Korte Termijn Verhuur is de flexibele opzegbaarheid van het contract.

Huur hier uw heftruck of magazijntruck
Verhuur van heftrucks
Flexibel en altijd inzetbaar
Door een heftruck of magazijntruck te huren blijft u financieel flexibel. Bovendien zijn huurtrucks als bedrijf volledig af te schrijven. Zo bespaart u direct en heeft u ook in piektijden alle middelen voorhanden, want voor alle werkzaamheden hebben wij steeds de juiste truck en de beste apparatuur voorhanden. Heeft u interesse in het huren van een truck of wilt u meer weten over onze voorwaarden? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts!

Voordelen:
  • Probleemoplossing op zeer korte termijn
  • Contractuele flexibiliteit: het contract kan flexibel worden aangemaakt en opgezegd
  • Financiële flexibiliteit: geen investeringskosten
  • 100% bedrijfszekerheid: onze trucks voldoen aan alle technische eisen
  • Vanaf één dag tot een jaar of langer
  • Koop na afloop mogelijk

Uw keuze, onze oplossing
Welk type truck u ook nodig heeft, wij hebben steeds een groot assortiment aan verhuurmachines voor u klaar staan. Ú hoeft alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn en welke situatie voor u van belang is, en wij geven u advies op maat. 

We baseren ons daarbij op uw specifieke locatie en bedrijfsproces. Op die manier heeft u altijd het juiste type truck en voorzetapparatuur voorhanden en bespaart u direct. Neem snel contact op met onze experts om te kijken wat voor u de beste oplossing is!
 

Huuraanvraag

Gegevens toestel
Van
Tot