Een heftruck of magazijntruck huren?

✔ Snelheid als troef dankzij onze Korte Termijn Verhuur
✔ Huur een dag, een week, een maand, een jaar...
✔ Ruim aanbod in onze huurvloot
✔ Flexibele opzegbaarheid van het contract

Verhuur heftrucks Motrac Handling & Cleaning;

Uw specialist in heftruck- en magazijntruckverhuur

Door een vorkheftruck of magazijntruck te huren blijft u financieel flexibel. Bovendien zijn huurtrucks als bedrijf volledig af te schrijven, waardoor u meteen bespaart en u ook in piektijden alle middelen voorhanden heeft. Voor alle werkzaamheden hebben wij namelijk steeds de juiste truck en de beste apparatuur voorhanden. Zoekt u tijdelijk een magazijntruck, wilt u een heftruck huren of wenst u meer te weten te komen over onze voorwaarden? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts!

Waarom een vorklift of magazijntruck huren?
 • Geen verhoging van investeringskosten
 • Eenvoudig en flexibel uw capaciteit tijdelijk verhogen
 • Uw vaste truckvloot flexibel op- en afschalen
 • 100% bedrijfszekerheid: onze trucks voldoen aan alle technische eisen
 • Vanaf één dag tot één jaar of langer
 • Op aanvraag zijn voorzetapparatuur en batterijen beschikbaar
 • Koop na afloop mogelijk

Een dag, enkele maanden of zelfs langer dan een jaar huren? Alles is mogelijk!
U huurt bij ons zowel elektrische als door brandstof aangedreven vorkheftrucks met een hefcapaciteit tussen 1 en 16 ton. Daarnaast beschikken wij ook over een enorm aanbod elektrische transpalletten, stapelaars, reachtrucks, orderpicktrucks en trekkers die direct voor u beschikbaar zijn. Of u nu voor een dag, een week, een maand of langer dan een jaar uw intern transport zonder investeringskosten wilt uitbreiden: wij hebben de juiste truck voor u! 

Altijd de juiste huurtruck dankzij deskundig advies van ons verhuurteam
Voor verschillende werkzaamheden kunnen verschillende types vorkliften of magazijntrucks nodig zijn. Ons ervaren verhuurteam denkt mee en geeft u een deskundig advies. U vertelt ons wat uw wensen en uw bedrijfsgebonden situatie zijn, en onze specialisten adviseren u vrijblijvend welke truck voor uw werkzaamheden geschikt is. Indien gewenst, zorgen wij ook voor geschikte voorzetapparatuur. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw piekmoment op te vangen.

Ontdek hier de verschillende heftrucks en magazijntrucks in onze huurvloot

Veel gestelde vragen over het huren van heftrucks en magazijntrucks

1. Welk type heftruck huren: diesel, lpg of elektrisch?

Een elektrische vorkheftruck wordt ingezet voor binnen werkzaamheden omdat er geen uitstoot van uitlaatgassen is, in tegenstelling tot verbrandingsmotoren. Elektrisch trucks worden vaak gebruikt in o.a. de levensmiddelen- of papierindustrie. Ze zijn niet alleen schoner maar ook stiller dan de diesel vorkheftrucks. Een voordeel van diesel huurtrucks, is dat deze vrijwel continue inzetbaar zijn. Een tank vullen kost minder tijd dan een accu laden. U huurt bij ons zowel elektrische (E-trucks) als diesel (H-trucks) heftrucks. Elektrische trucks huurt u van 1 ton tot en met 8 ton. Verbrandingstrucks huurt u van 1.6 ton tot en met 8 ton.

2. Waarom zou ik een heftruck huren voor een korte periode?
Uw capaciteit kan beïnvloed worden door bv. plotse storingen, seizoensgebonden pieken of grote onverwachte orders. Deze omstandigheden kunnen leiden tot onvoorziene vertragingen, en op zulke momenten kan het huren van één of meerdere trucks u helpen uw productiviteit te verzekeren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over rente, afschrijvingen, verzekeringspremies of servicekosten. 

3. Moet ik schade aan de heftruck betalen?
Indien u zelf verantwoordelijk bent voor de schade aan de heftruck ten gevolge van roekeloosheid of onjuist gebruik van de heftruck, dan bent u verantwoordelijk voor de servicekosten. Vraag naar onze bijkomende schadeverzekering indien u zich hiertegen wilt beschermen. Kosten ten gevolge van slijtage of fabrieksfouten, zijn voor rekening van Motrac.

4. Welke vragen moet ik me stellen om de juiste truck te huren?
 • Waarvoor zal de truck gebruikt worden?
 • Hoe hoog moet de heftruck of magazijntruck de lading kunnen tillen?
 • Wat is het gewicht van de lading?
 • Wat zijn de afmetingen van de lading? 
 • Wat is de maximale doorrijhoogte op de site waar ik de truck wil inzetten?
 • Heb ik specifieke voorzetapparatuur (zoals bijvoorbeeld een rotator of balenklem) en/of specifieke lengte van vorken nodig?
 • In geval van elektrische heftrucks of magazijntrucks: welke stroomvoorzieningen zijn er aanwezig op de site waar ik de truck wil inzetten?
 • Zijn er specifieke vereisten / restricties qua veiligheid (snelheid, verlichting, gordel, …)?

Huuraanvraag

Gegevens toestel
Van
Tot