Een Linde elektrische trekker of platformwagen huren?

✔ Elektrische trekkers met sta- of zit-platform en platformwagens
✔ Trekvermogen tussen 0,8 ton en 25 ton
✔ Huur een dag, een week, een maand, een jaar…
✔ Flexibele opzegbaarheid van het contract
 
Huur nu uw elektrische trekker van Linde;

Tijdelijk een elektrische trekker of platformwagen nodig?

Smalle gangpaden, kleine laadruimtes, steile hellingen of oneffen wegen? De elektrische Linde trekkers zijn ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Het resultaat is efficiënt en snel goederentransport, dankzij de moderne stuursystemen die precieze rijmanoeuvres en korte draaicirkels mogelijk maken.

De demping van de elektrotrekkers zorgt ervoor dat hun bestuurders comfortabel kunnen werken. Een aantal elektrische Linde trekkers heeft bovendien meerdere remsystemen, die voor meer veiligheid in elke rijsituatie zorgen.

In onze huurvloot vindt u meeloop-elektrisch trekkers en elektrische trekkers met sta- of zit-platform. Bij ons huurt u trekkers met een trekvermogen van 0,8 ton t.e.m. 25 ton, wij hebben altijd een passende truck voor uw situatie. 

Welke elektrische trekkers en platformwagens huurt u bij ons?

U huurt bij ons Linde trekkers in verschillende varianten: met sta-platform of met zit-platform. Onze huurtrekkers trekken lasten tussen 0,8 ton en 25 ton.

✔ Elektrische trekkers met sta-platform
Binnen de categorie van de elektrotrekkers met sta-platform bevinden zich zeer compacte trucks, maar tevens grotere trekkers die een hoger trekvermogen hebben. Dit vermogen loopt uiteen van 0,8 t.e.m. 5 ton.
De bestuurders kunnen eenvoudig plaatsnemen op het sta-platform, zodat ook grotere afstanden comfortabel kunnen worden afgelegd.

✔ Elektrische trekkers met zit-platform en platformwagens
De elektrotrekkers met zit-platform zijn niet enkel de elektrische trekkers met het hoogste comfort, maar tevens met het hoogste trekvermogen, gaande van 6 t.e.m. 25 ton. Met deze trucks rijdt u niet enkel moeiteloos hellingen en laadplatformen op, maar vermijdt u ook te hoge snelheden bergaf dankzij de uiterst betrouwbare remsystemen. 

Flexibel huren: een dag, enkele maanden of zelfs langer dan een jaar

U bent bij ons aan het juiste adres voor het flexibel en voordelig huren van een elektrische trekkers. Het maakt daarbij niet uit of u nu voor een dag, week, maand of langer dan een jaar uw intern transport zonder investeringskosten wilt uitbreiden.

Meer dan 500 trucks in onze huurvloot 

Met meer dan 500 trucks in onze huurvloot vinden wij altijd een passende elektrische trekker – of combinatie van elektrische trekkers – op maat van uw onderneming.

Altijd de juiste trekker of platformwagen dankzij deskundig advies van ons verhuurteam

Voor verschillende werkzaamheden kunnen verschillende elektrische trekkers nodig zijn. U vertelt ons wat uw wensen en uw bedrijfsgebonden situatie zijn, en onze specialisten adviseren u vrijblijvend welke elektrotrekker voor uw werkzaamheden geschikt is. Zo beschikt u altijd over de juiste trekker om uw piekmoment op te vangen.

Onze verhuurvloot aan elektrische trekkers en platformwagens

Hieronder vindt u het actuele aanbod elektrische verhuurtrekkers. Wij hebben meer dan 500 trucks op voorraad, dus er is altijd een passende trekker of platformwagen voor uw situatie. Hulp nodig bij het maken van een keuze of graag wat advies? Neem contact op met ons verhuurteam, zij denken graag met u mee!

Linde P30 C - P50 C

P30c-P50c-BR1190
Linde trekker 1190-serie
Hefvermogen 3-5 ton

Linde P60 - P80

P60-P80-BR1191
Linde trekker 1191-serie
Trekvermogen 6-8 ton

Linde W08

W08-BR127
Platformwagen serie-127
Trekvermogen 0,8 ton

Linde P250

P250-BR127
Platformwagen Linde 127-serie
Trekvermogen 25 ton

Waarom een elektrische trekker huren?

✔ Geen hoge investeringskosten
✔ Eenvoudig uw capaciteit tijdelijk verhogen
✔ Vaste truckvloot flexibel vergroten en verkleinen
✔ Geen kostbare stilstand

Waarom bij Motrac huren?

✔ Trucks voldoen aan alle technische eisen
✔ Huren in heel België
✔ Flexibele huurperiodes, al vanaf 1 dag
✔ Ruim 500 verhuurtrucks beschikbaar

Ander type truck huren? Bekijk hier alle trucks in onze huurvloot

Elektrische heftruck huren   |   Diesel- of lpg-heftruck huren   |   Stapelaar huren   |   Reachtruck huren   |   Orderpicktruck huren   |   Elektrische transpallet huren

Huuraanvraag

Gegevens toestel
Van
Tot