Belgian LindeCup 2021 geannuleerd ten gevolge van coronavirus

In het belang van de gezondheid van alle betrokkenen, is besloten om de Belgian LindeCup 2021 niet te laten doorgaan omwille van het nog steeds aanwezige coronavirus.
Een Linde heftruck omringd door veiligheidskegels;

Gezondheid op de eerste plaats

De Belgian LindeCup is een jaarlijks weerkerende wedstrijd waarin op zoek wordt gegaan naar de beste heftruckchauffeur van België. In normale omstandigheden komen hiervoor heftruckbestuurders en supporters van bedrijven uit heel het land samen, maar in onze huidige leefwereld is het helaas niet mogelijk om dit op een veilige manier plaats te laten vinden. Als organisator van de Belgian LindeCup – waarbij de veiligheid van heftruckchauffeurs en omstaanders centraal staat – hebben we dan ook beslist om de editie 2021 niet te organiseren.

Jubileumeditie voorzien voor 2022

Omwille van het gebrek aan zekerheid over de nabije toekomst, is in het belang van alle betrokkenen besloten om de 10de editie van dit evenement niet naar een latere datum in 2021 te verplaatsen. In de plaats daarvan wordt de aandacht gericht op een feestelijke jubileumeditie in 2022, met de hoop om jullie volgend jaar opnieuw in grote aantallen te kunnen verwelkomen.