De vernieuwde Linde V08: efficiënt orderpicken, ook op het tweede niveau

De vernieuwde Linde V08 biedt een hogere werksnelheid, een maximum aan comfort, meer bescherming en een optilbaar bestuurderscompartiment.
De vernieuwde orderpicker Linde V08 biedt een hogere werksnelheid, een maximum aan comfort, meer bescherming en een optilbaar bestuurderscompartiment voor orderpicken tot op 2,8 meter hoogte;
Een hogere werksnelheid, een maximum aan comfort en meer bescherming tegen aanrijdingen: dit zijn maar enkele voordelen van de nieuwe V08 van Linde Material Handling. Daarnaast is ook zijn werkhoogte een belangrijk pluspunt: doordat het bestuurderscompartiment apart omhoog kan worden getild, biedt deze verticale orderpicktruck een grijphoogte tot wel 2,80 m – terwijl de comfortabele werkhoogte van een standaard orderpicktruck ongeveer 1,60 m bedraagt.

De nieuwe Linde V08 bestaat in twee uitvoeringen: enerzijds de V08-01, waarbij de vorken vast verbonden zitten aan het sta-platform, en anderzijds de V08-02, waarbij de vorken onafhankelijk van het platform bewogen kunnen worden. Bij de beide versies kunnen de verzamelde goederen meteen op de vorken worden geplaatst en kan snel naar de volgende locatie worden doorgereden: ‘Dit zorgt voor een hogere efficiëntie, vooral wanneer goederen afwisselend op het eerste en op het tweede niveau worden verzameld’, aldus Eloïse Lévêque, product manager bij Linde Material Handling.

Sur le préparateur de commandes Linde V08-01, les fourches sont soudées à la plateforme du poste de conduite. Ainsi l’opérateur a toujours un accès direct à la palette.
Bij de Linde orderpicker V08-01 zitten de vorken stevig verbonden aan het sta-platform, waardoor de chauffeur steeds rechtstreeks aan het pallet kan. 

Ook de bediening werkt tijdsbesparing in de hand. Een belangrijk kenmerk van de V08 is het in hoogte verstelbare stuurwiel met drukschakelaars om van richting te veranderen. De schakelaars voor het laten stijgen of dalen van het bestuurdersplatform – evenals die voor de liftfunctie van de vorken van de V08-02 – zijn in het midden van het stuur aangebracht, zodat de orderpicktruck met één hand kan worden bediend. Het platform kan ook tijdens het rijden reeds met een voetschakelaar worden neergelaten, met opnieuw een hogere werksnelheid tot gevolg.

De Linde orderpicker V08-02 is uitgerust met een extra liftcapaciteit van 800 kg. Hierdoor kunnen de vorken onafhankelijk van het platform bewogen worden
De Linde orderpicker V08-02 is uitgerust met een extra liftcapaciteit van 800 kg. Hierdoor kunnen de vorken onafhankelijk van het platform bewogen worden.
Nieuwe N20 Orderpicktrucks van Linde

Producten & Innovaties

De vernieuwde configureerbare N20 van Linde: nog veiliger en efficiënter orderverzamelen 

Orderverzamelen nog veiliger en efficiënter met configureerbare N20

Awards voor Linde reachtruck en assistentiesysteem

Reachtrucks

Awards voor Linde reachtruck en assistentiesysteem

Linde leverde het product van het jaar met de R-MATIC reachtruck en de “Door Control”-module van de Linde Safety Guard.

Met de introductie van de ergonomische Multifunction Lever en de magazijnbeschermende Rack Protection Sensor, richt Linde Material Handling zich zowel op reachtruckbestuurders als op vlootverantwoordelijken.

Reachtrucks

Nieuwe bedieningsmethode en magazijnbescherming voor Linde reachtrucks

Met de introductie van de ergonomische Multifunction Lever en de magazijnbeschermende Rack Protection Sensor, richt Linde Material Handling zich zowel op reachtruckbestuurders als op vlootverantwoordelijken.