De vernieuwde configureerbare N20 van Linde: nog veiliger en efficiënter orderverzamelen 

✓ Meer zichtbaarheid rondom de truck
✓ Bestuurder neemt plaats voor de batterij
Verhoogde veiligheid
Hogere werksnelheid
✓ Nieuwe ergonomische eigenschappen
✓ 10 verschillende uitvoeringen
Nieuwe N20 Orderpicktrucks van Linde;
Door de zichtbaarheid rondom de truck te verhogen, zorgt Linde Material Handling met haar configureerbare N20 voor een verhoogde veiligheid en dito werksnelheid. De unieke vormgeving van deze orderpicktrucks staat de gebruiker toe om voor de batterij plaats te nemen, terwijl hij standaard achter de batterij moet plaatsnemen bij dit type truck. Linde Material Handling ontpopt zich met de lancering van deze nieuwe reeks tot de enige producent die beide concepten aanbiedt. 

Naast het ononderbroken gezichtsveld is ook een verhoogde manoeuvreerbaarheid een voordeel van deze unieke vormgeving. Doordat deze orderpicktruck een goed overzicht biedt en slechts een minimaal gedeelte van de truck zich voor de bestuurder bevindt, is het eenvoudig om de N20 doorheen zelfs de smalste gangen te loodsen. ‘Bovendien zijn we erin geslaagd om de trillingen via het stuurwiel en het bestuurderscompartiment met ongeveer 30 % te verlagen’, aldus Eloïse Lévêque, internationaal productmanager bij Linde Material Handling.

Kenmerkend voor de nieuwe N20 reeks is ook de grote configureerbaarheid, met een totaal van 10 verschillende uitvoeringen. De klant kan zo steeds voor een oplossing op maat kiezen en heeft de keuze uit standaard orderpicktrucks, dubbelstackers, versies met lange vorkbasis, extra krachtige uitvoeringen enz. Al deze uitvoeringen beschikken over een initiële liftfunctie en zijn bovendien uitgerust met verschillende nieuwe ergonomische eigenschappen, zoals een afgeronde rugsteun, kniebescherming en een stuurwiel dat in de hoogte versteld kan worden.

Meer weten? 
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of demo.
 
De vernieuwde orderpicker Linde V08 biedt een hogere werksnelheid, een maximum aan comfort, meer bescherming en een optilbaar bestuurderscompartiment voor orderpicken tot op 2,8 meter hoogte

Producten & Innovaties

De vernieuwde Linde V08: efficiënt orderpicken, ook op het tweede niveau

De vernieuwde Linde V08 biedt een grijphoogte van 2,80 m dankzij het optilbaar bestuurdersplatform

Klaar voor de toekomst: hydrostatische heftrucks van Linde Material Handling met een draagvermogen van 2,0 tot 3,5 ton

Producten & Innovaties

Klaar voor de toekomst

Linde lanceert nieuwe generatie IC heftrucks tijdens Multi Launch

 

Linde Trolley Supply Truck

Producten & Innovaties

Trolley-transport heruitgevonden met Trolley Supply Truck van Linde

De Trolley Supply Truck met achteruitrijfunctie combineert de efficiëntie van laadtreinen met de wendbaarheid van een heftruck.