Linde Material Handling annuleert deelname aan LogiMAT 2020

LogiMAT;
Gezondheid en veiligheid hebben prioriteit: Linde Material Handling heeft beslist om dit jaar niet deel te nemen aan de LogiMAT-vakbeurs omwille van het zich steeds sneller verspreidende coronavirus. In de plaats daarvan zullen alle nieuwe producten, innovaties en oplossingen worden gepresenteerd tijdens de World of Material Handling in juni.

‘Linde Material Handling staat al tientallen jaren voor de grootst mogelijke veiligheid. De gezondheid en het welzijn van klanten en medewerkers hebben altijd de hoogste prioriteit voor ons’, aldus Andreas Krinninger, managing director bij Linde Material Handling. 

Bij een groot evenement zoals LogiMAT kan niet worden uitgesloten dat bezoekers of standbemanning geïnfecteerd raken met het coronavirus. ‘We hebben daarom besloten onze deelname aan de beurs te annuleren’, besluit Krinninger. 

De Linde producten en oplossingen, die oorspronkelijk zouden worden getoond op de LogiMAT-vakbeurs, zullen bijgevolg worden voorbehouden voor de World of Material Handling in juni. Dit industrie-evenement worden mede georganiseerd door Linde Material Handling en zal plaatsvinden op de Maimarkt-site in Mannheim. In totaal zullen meer dan 20 bedrijven uit de intralogistieke sector (waaronder Dematic) hun portfolio hier aan het publiek presenteren.


UPDATE 04/03/2020: De LogiMAT vakbeurs is volledig geannuleerd omwille van het besmettingsgevaar.
BLC 2020

Beurzen / Evenementen

Belgian LindeCup 2020 geannuleerd als gevolg van coronavirus

Belgian LindeCup 2020 geannuleerd als gevolg van nieuwe coronavirus

Womh startbeeld

Beurzen / Evenementen

World of Material Handling verschoven naar 2021 wegens coronavirus

World of Material Handling verschoven naar 2021 wegens coronavirus

Linde fabrieksbezoek 2019 georganiseerd door Motrac Handling & Cleaning

Beurzen / Evenementen

Op bezoek bij Linde Material Handling in Duitsland

Lees hier het verslag.