We blijven voor u beschikbaar – Update Covid-19

We kijken er enorm naar uit om u terug te zien!
 
Omdat de gezondheid en veiligheid van u en van ons personeel voorop staan, willen we u graag hierbij een update geven rond de nieuwe maatregelen en afspraken zowel bij u als op onze kantoren.
Motrac Antwerpen;

Commerciële bezoeken 


We zijn er voor u!


Door het naleven van de voorzorgsmaatregelen en aanbevelingen opgelegd door de overheid enerzijds maar anderzijds door Motrac zelf, staan we zoals steeds garant voor een kwalitatieve dienstverlening.
Indien uw bedrijf nog geen bezoekers mag ontvangen, schakelt ons verkoop team moeiteloos over op alternatieve communicatiekanalen zoals onlinevergaderingen, videoconferenties,...
Indien onze vertegenwoordiger welkom is, ondersteunt en adviseert hij u graag ter plaatse!

Heeft u hoogwaardig intern transport nodig, dan staan we u graag bij, bij al uw vragen over nieuwe heftrucks of magazijntrucks. Maar wilt u (nog) niet in een nieuwe machine investeren? Dan kan u bij ons terecht voor occasietrucks die dankzij het Approved Truck programma betrouwbaar, veilig en technisch perfect in orde zijn. 

Hebt u tijdelijk extra capaciteit nodig? We helpen u graag verder met onze zeer uitgebreide huurvloot.

Social distancing zal een nieuwe manier van leven worden en dit ook in uw magazijn.
Dankzij o.a. de Linde Safety Guard en de Interactive Warning Vest is dit mogelijk. Wenst u meer informatie dan kunt u steeds rechtstreeks contact opnemen met uw vaste vertegenwoordiger, of uw aanvraag indienen via ons online contactformulier.

Bij het maken van de afspraak informeren we graag elkaar over de preventiemaatregelen die van kracht (zullen) zijn tijdens de afspraak. Indien u strikte maatregelen hanteert, zullen wij hier ook naar handelen. Onze commercieel afgevaardigden zijn voorzien van een individueel pakket met de nodige beschermingsmiddelen zoals handschoenen, mondmaskers, desinfectiemiddel,… indien dit volgens uw voorschriften wenselijk of noodzakelijk is.

24/24 en 7/7 is onze webshop beschikbaar, in enkele muisklikken bestelt u gewoon makkelijk online aan de beste voorwaarden! Een transpallet of stapelaar nodig? Neem zeker een kijkje.

Service en servicebezoeken

Onze werknemers spannen zich enorm in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zelfs in een moeilijke en voortdurend veranderende omgeving. Dit geldt ook voor onze klantendienst en onze servicetechniekers.

TechniekerContactloze service wanneer u het nodig heeft!
Ook onze servicetechniekers werden allen voorzien van een ‘Covid-19’ beschermingspakket, bestaande uit extra handschoenen, mondmaskers, alcoholgel en desinfectiemiddel en houden zich voor de veiligheid van u en van zichzelf aan de richtlijnen. Elke technieker zal een LMRA-checklist (Laatste Minuut Risico Analyse) bij zich hebben alvorens de werkzaamheden uit te voeren.

Zo schatten we samen het risico op de werkplek in en overlopen we de gevaren van de taken die bij u uitgevoerd moeten worden, dit allemaal met het oog op het zo veilig mogelijk werken.

Om een afspraak in te plannen kan u terecht bij uw vertrouwde planner of kan u een aanvraag indienen via ons serviceformulier. De levering van wisselstukken is immers gegarandeerd.

Ook de leveringen van zowel nieuwe als onze premium tweedehands heftrucks en magazijntrucks, vinden gewoon plaats aan de hand van strikte hygiënemaatregelen. Wij contacteren u altijd vooraf om na te gaan of de levering zoals gepland kan doorgaan, alsook zal worden gevraagd om de nodige veiligheidsmaatregelen voor onze technieker te handhaven.


Klanten ontvangen bij Motrac

Meetings binnen Motrac kunnen op afspraak doorgaan mits het correct naleven van de door de overheid en door Motrac opgelegde maatregelen. Zo zal iedereen bij aankomst zijn temperatuur moeten laten controleren, zijn handen moesten desinfecteren, en lopen in de opgelegde richting. Ook zullen bezoekers gespreid ontvangen worden in afzonderlijke ruimtes.

Door het invoeren en naleven van deze maatregelen, zorgen we er met al onze medewerkers voor dat u van een kwalitatieve én veilige dienstverlening kunt blijven genieten. Een betrouwbare partner is nu belangrijker dan ooit, dus stellen we alles in het werk om beschikbaar te blijven en onze continuïteit voor u te garanderen.
 
Motrac blijft onverminderd tot uw dienst. Ontdek welke maatregelen we nemen om samen met u het virus in te dammen.

Bedrijfsnieuws

Motrac blijft onverminderd tot uw dienst - novemberupdate Covid-19 

Motrac blijft onverminderd tot uw dienst. Ontdek welke maatregelen we nemen om samen met u het virus in te dammen.

Technieker Motrac Covid19

Service

We blijven tot uw beschikking staan - Update Covid-19

corDSC8616 Small

Service

We blijven tot uw beschikking staan - Covid-19