World of Material Handling verschoven naar 2021 wegens coronavirus

De World of Material Handling (WoMH), die in juni in Mannheim (Duitsland) zou plaatsvinden, is wegens het coronavirus uitgesteld tot volgend jaar. 
Womh startbeeld;
De World of Material Handling (WoMH), die in juni in Mannheim (Duitsland) zou plaatsvinden, is wegens het coronavirus uitgesteld tot volgend jaar. Tijdens dit evenement zouden Linde Material Handling en meer dan 20 andere standhouders hun nieuwste producten en intralogistieke oplossingen voorstellen, maar nu is unaniem beslist om geen risico’s te nemen. Christophe Lautrey, chief sales & service officer bij hoofdorganisator Linde Material Handling: ‘De gezondheid van medewerkers, klanten en de hele gemeenschap komt op de eerste plaats. Met deze beslissing willen we dan ook onze bijdrage leveren aan een langzamere verspreiding van het virus’.

Voorzien wordt dat de World of Material Handling in 2021 opnieuw in juni zal plaatsvinden, op de gebruikelijke Maimarkt-site in Mannheim. Het concept blijft hierbij onveranderd: ‘We willen graag in gesprek treden met klanten en met alle geïnteresseerden. We willen naar hen luisteren en hen maximaal informeren, zowel over beschikbare oplossingen als over toekomstige ontwikkelingen’, aldus Lautrey.

In 2020 zal Linde Material Handling haar innovaties en nieuwe producten vooral online voorstellen, maar ook – in de mate van het mogelijke – via persoonlijk contact. ‘We hebben het dichtste verdeelnetwerk in onze branche’, besluit Lautrey. ‘In Europa alleen al beschikken we over meer dan 1.000 experts die telefonisch, via e-mail of in levende lijve ter beschikking staan van onze klanten.’  
 
BLC 2020

Beurzen / Evenementen

Belgian LindeCup 2020 geannuleerd als gevolg van coronavirus

Belgian LindeCup 2020 geannuleerd als gevolg van nieuwe coronavirus

LogiMAT

Beurzen / Evenementen

Linde Material Handling annuleert deelname aan LogiMAT 2020

 

Linde fabrieksbezoek 2019 georganiseerd door Motrac Handling & Cleaning

Beurzen / Evenementen

Op bezoek bij Linde Material Handling in Duitsland

Lees hier het verslag.