Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wanneer u een truck koopt, investeert u in uw productiviteit. U verwacht van dit nieuwe toestel dat u er goederen snel mee van de ene plek naar de andere kunt verplaatsen, en u goed kunt inschatten hoe veel goederen u op een gemiddelde werkdag met dit toestel kunt verwerken. Het laatste waar u zich daarbij zorgen om wil maken, is of die truck wel opgewassen is tegen de uitdaging die hem wacht. En dat hoeft ook helemaal niet! 

Door Motrac Handling & Cleaning als partner te kiezen, krijgt u namelijk toegang tot de uiterst kwalitatieve en betrouwbare Linde trucks, en dat is wel degelijk een wereld van verschil!
Kwaliteit;
Hoogstaande kwaliteit
Oerdegelijke Duitse kwaliteit! Stereotypen moeten vaak met een korreltje zout worden genomen, maar in het geval van Linde is dit een volledig terechte opmerking. Linde is namelijk al sinds jaar en dag koploper op het vlak van kwaliteitstrucks, en het is niet zonder reden dat deze toestellen door onze klanten vaak als de ‘Rolls Royce onder de trucks’ worden beschreven. 

Linde beseft volledig dat ze een reputatie hoog te houden hebben, en houden daarom een oog op de meest recente technologieën op de markt. Het is dan ook geen toeval dat enkele van de meest veiligheidsbevorderende technologieën op de markt de naam Linde dragen, zoals de Linde Safety Pilot en de Linde Load Control, en dit is lang niet alles.

Linde heftrucks zijn enorm geliefd onder de gebruikers, en dat is niet zonder reden. Uniek aan deze toestellen zijn bijvoorbeeld de (sinds 1956 al!) onovertroffen Linde Hydrostaat voor een indrukwekkende krachtontwikkeling, de hooggeplaatste neigcilinders en Dynamic Mast Control voor een veel stabielere mast, de combi-achteras voor een veel kleinere draaicirkel en de gerubberde voor- en achteras voor een optimaal comfort.

Het is eenvoudig om zelf te zeggen dat je over de meest kwalitatieve heftrucks beschikt, maar tijdens onze klantencases horen we steevast hetzelfde: ‘Van zodra onze werknemers een Linde geprobeerd hebben, willen ze niets anders meer.’ Dat zullen we zeker niet tegenspreken!

Ultieme betrouwbaarheid
Hoogstaande kwaliteit gaat hand in hand met een ultieme betrouwbaarheid. Doordat de Linde heftrucks opgebouwd zijn uit robuuste materialen en gebruik maken van imposante technologieën, kunt u er van op aan dat ze u niet snel in de steek zullen laten.

Bovendien zijn de Linde trucks enorm eenvoudig in onderhoud met diagnoses die snel met de computer kunnen worden gesteld. Dit betekent dat mogelijke problemen snel kunnen worden opgespoord en opgelost, en u steeds op een correct functioneren van uw truck kunt rekenen.

Zeker ook vermeldenswaardig is dat de thermische Linde heftrucks door hun hydrostatische aandrijving niet met een koppeling, versnellingsbak of separate remmen werkt. Wat er niet is, kan ook niet verslijten, dus worden er hierdoor al verschillende elementen geëlimineerd die door slijtage voor problemen kunnen zorgen.
Kort gesteld: voor kwaliteit en betrouwbaarheid moet u bij Linde heftrucks zijn!