Waarom Linde?

In 1956 kwam Linde Material Handling als enige op de proppen met de revolutionaire uitvinding van het hydrostatische aandrijfsysteem, een innovatie die tot dusver onovertroffen en toonaangevend is binnen de logistieke wereld.

Tot op vandaag is innovatie de drijvende kracht binnen Linde, wat blijkt uit de hoogstaande ergonomische oplossingen en kwalitatief ongeëvenaarde producttoepassingen.
 
Logo Linde;

Uw winst stijgt door kostenbesparende productoplossingen

Linde werkt non-stop aan technologische, klantgerichte innovaties die enerzijds zorgen voor hogere prestaties, en anderzijds voor een reductie in het aantal fouten en ongevallen.

Bovendien werkt Linde actief aan innoverende machines die een minimale impact hebben op het milieu, wat almaar belangrijker wordt voor bedrijven in het logistieke segment. Een mooi voorbeeld hiervan is de eerste verbrandingsmotor van Linde die op waterstof draait. 

De werkwijze van Linde is toegespitst op zes basiswaarden, waarvan u de belangrijkste aspecten op de volgende pagina’s kunt ontdekken:

Productiviteit

Duurzaamheid

Service

Comfort

Veiligheid

Innovatie

Linde’s voortdurende streeftocht naar vooruitgang zorgt mee voor uw winst. Zíj streven naar een maximaal rendement en daar plukt ú de vruchten van!