Onze toegevoegde waarde

Een partner met ervaring en ongeëvenaarde technologische oplossingen voor maatschappelijk verantwoorde magazijnoplossingen.
Toegevoegde waarde;
In de afgelopen jaren is Motrac uitgegroeid tot toonaangevend totaalaanbieder van maatschappelijk verantwoorde warenhuisoplossingen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd wat er speelt en beschikken wij over een enorme expertise om uw onderneming op maat te assisteren.

Onze kernactiviteiten zijn
Oplossingsgericht

Gebruiksvriendelijke, innovatieve en kwalitatieve heftrucks en magazijntrucks, dáár draait het om. Onze expertise in de verschillende branches is groot en we richten ons op alle facetten: van analyse tot implementatie en beheer. Geen onderneming is dezelfde, maar ons doel is wel steeds hetzelfde: samen met u rendementsverbeteringen realiseren in uw  logistiek proces. Daar werken we aan, op elk moment van de dag.

Service, daar draait het om

De beste producten, betrouwbare service en een partner die met u meedenkt, dát vinden we belangrijk. Bij Motrac beseffen we dat uw winst daar ligt, en daarom is een snelle en betrouwbare service één van onze basispijlers. Heeft u vragen over onze producttoepassingen of warenhuisoplossingen of wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Aarzel dan niet en neem onmiddellijk contact met ons op!