Automatisch stock systeem

Om er zeker van te zijn dat uw vorkheftrucks en magazijntrucks sterke prestaties blijven leveren, sluit u best een goed servicecontract af met Motrac. Wij zorgen er dan voor dat onze goed opgeleide techniekers tot uw beschikking staan en enkel het beste materiaal gebruiken om uw toestellen in optimale staat te houden.

Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat de techniekers steeds het juiste materiaal ter beschikking hebben, en dat zal bij Motrac ook steeds het geval zijn. Dankzij MIASS hebben onze techniekers namelijk steeds alles ter beschikking om u optimaal van dienst te zijn!
Camionette Linde;
Aan de hand van ‘Mijn Individueel Automatisch Stock Systeem’ zorgt Motrac voor een nóg efficiëntere service. Wij willen u bij elk bezoek en elke interventie de juiste oplossing kunnen bieden en dit systeem draagt hier duidelijk toe bij: het percentage interventies waarbij dit werd verwezenlijkt, steeg van 69% naar 77%, tot grote tevredenheid van onze klanten én servicetechniekers.

Hoe werkt Mijn Individueel Automatisch Stock Systeem?
Het systeem Mijn Individueel Automatisch Stock Systeem analyseert continu het individuele onderdelenverbruik van elke technieker. Op basis van die cijfers voorziet Mijn Individueel Automatisch Stock Systeem de technieker automatisch van de meest noodzakelijke onderdelen, zodat hij telkens over de ideale stock beschikt wanneer hij tot bij u rijdt. 

Met andere woorden: Gericht werk en geen tijdverlies!