Bandenservice

Goede banden zijn van groot belang voor de efficiëntie en veiligheid van uw Linde vorklift. Te lang doorrijden met versleten banden kan namelijk grote risico’s met zich meebrengen, dus is het absoluut geen overbodige luxe om voor een betrouwbare bandenservice te kiezen. 
Bandenservice_banner;
Voor heftrucks en magazijntrucks geldt hetzelfde als voor auto’s: veiligheid begint bij goede banden!
Zonder de harde slijtlaag op de band wordt uw truck namelijk instabiel met gevaar voor kantelen en het veroorzaken van schade.

Bij Motrac kunt u op beide oren slapen: wij zorgen ervoor dat uw banden tijdig vervangen worden en hebben voor elk type truck de juiste band in voorraad!

Voordelen
  • Banden voor alle types trucks
  • Minimale productstilstand door vervanging op locatie
  • Snelle regeling na één telefoontje
  • Uitgebreid assortiment aan kwaliteitsbanden
  • Scherpe all-in-tarieven

Wanneer moeten banden worden vervangen?
Bij een versleten band is de harde slijtlaag verdwenen en rijdt u op het zachte comfortrubber. U herkent een versleten band aan de slijtagering op de zijkant van de band, die de grens aangeeft tussen de slijtlaag en het comfortrubber. 

Bij dergelijke slijtage moet de band dus vervangen worden. Mocht u twijfelen of de banden van uw heftruck of magazijnvoertuig versleten zijn, vraag het dan gerust even aan onze servicemonteurs. 

Hoe bereikt u ons?
De bandenservice van Motrac is eenvoudig en snel in te schakelen. Vul eenvoudigweg onderstaand formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contactaanvraag