All-in batterij service

De veiligheid van uw personeel heeft uiteraard de hoogste prioriteit, daarom is een regelmatige keuring van batterij en lader een goed idee. Door uw batterijen en laders regelmatig te laten keuren, zorgt u ervoor dat ze altijd aan de veiligheidseisen voldoen. Op die manier werkt uw personeel steeds met betrouwbaar, en dus veilig materiaal.
Batterijservice banner;
Lagere kosten, betere batterijen én een veilige werkvloer

Of het nu gaat om vorkheftrucks, transpalletten, stapelaars… wanneer u voor een elektrisch aangedreven toestel kiest, vormen de batterijen een onmisbare schakel voor het correct functioneren van uw heftruck. Het is uiteraard belangrijk dat ze werken, maar vooral ook dat ze correct werken.  We raden dan ook aan om voor onze all-in batterijservice te opteren, die een regelmatige keuring van uw batterij en lader inhoudt. Hiermee verzekert u zichzelf ervan dat uw trucks over een betrouwbare krachtbron beschikken,  ze de prestaties leveren die u van hen verwacht, én dat ze steeds aan alle veiligheidsnormen voldoen.


Voordelen
  • Langere levensduur apparaten
  • Veilige werkomgeving personeel
  • Motrac neemt het onderhoud geheel van u over
  • Helder inzicht in de kwaliteit van de batterij

De beste service

Zo duurzaam mogelijk rijden, daar draait het om. Bij Motrac beseffen we dat uw winst daar afhankelijk van is, en daarom is een snelle en betrouwbare service één van onze basispijlers. Heeft u vragen over onze batterijservice of wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Aarzel dan niet en neem onmiddellijk contact met ons op!

Contactaanvraag