Linde onderdelen

Stilstand van uw toestellen kost uw onderneming veel geld, maar gelukkig is er de onderdelenservice van Motrac waarmee uw machines snel weer maximaal inzetbaar zijn. 
Onderdelen-Linde;

Minimale stilstand, maximale winst

In ons magazijn liggen meer dan 450.000 Linde en Tennant onderdelen die wij direct uit voorraad leveren. Alle producten zijn originele fabrieksonderdelen, die allen aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001:2008 voldoen. Stilstand van uw toestellen kost uw onderneming veel geld, dankzij de ruime voorraad en snelle levering zorgt onze Motrac onderdelenservice ervoor dat uw machines binnen de kortste keren weer maximaal inzetbaar zijn.
Voordelen
  • De beste productkwaliteit
  • Onderdelen binnen 24 uur geleverd
  • ISO 9001:2008 gecertificeerd
  • Betrouwbare levertermijn
  • Originele Linde fabrieksonderdelen

Snelle levering, hoge betrouwbaarheid

Betrouwbare service geven is voor Motrac van het grootste belang. Daarmee bedoelen we niet enkel een betrouwbare levering, maar ook stabiele prijzen. Op die manier bent u op elk moment van de dag zeker van een vlotte assistentie.

Ons logistieke distributiecentrum in ’s-Heerenberg heeft alles in huis om u direct van onderdelen, service, planning en onderhoud te voorzien. Wij leveren binnen 24 uur en onderdelen die u vandaag bestelt, arriveren uiterlijk de volgende werkdag op locatie.