Het vernieuwingsproces: in 4 stappen van gebruikt naar zo goed als nieuw
 

Het Linde Approved-programma wordt toegepast op zowel tweedehandsheftrucks als tweedehandsmagazijntrucks. Of u nu een gebruikte heftruck, transpallet, stapelaar, reachtruck, orderpicktruck of elektrische trekker wenst aan te kopen: wij zorgen er in enkele stappen voor dat u steeds op topkwaliteit kunt rekenen.
In het Linde Approved-programma van Motrac worden tweedehandsheftrucks en tweedehandsmagazijntrucks in 4 stappen opnieuw volledig gebruiksklaar gemaakt.;
Bij Motrac worden goedgekeurde trucks volgens ons internationaal gestandaardiseerd vernieuwingsproces opnieuw volledig gebruiksklaar gemaakt. Wanneer een tweedehandsheftruck of tweedehandsmagazijntruck met succes het volledige proces heeft doorlopen, ontvangt deze het Approved Truck-kwaliteitskeurmerk.
De internationale Linde Approved Truck-standaard zorgt ervoor dat u altijd op dezelfde hoge kwaliteits- en prestatievereisten kunt rekenen wanneer u bij ons een occasieheftruck of occasiemagazijntruck koopt.
In het Linde Approved-programma van Motrac worden tweedehandsheftrucks en tweedehandsmagazijntrucks in 4 stappen opnieuw volledig gebruiksklaar gemaakt.

1. Controle bij aankomst


Gekwalificeerde techniekers voeren visuele en functionele controles uit op alle systemen en componenten, inclusief hefmechanismen en hefmotoren. Tijdens deze controles worden alle functies getest en worden de onderdelen geselecteerd voor verdere inspectie.

In het Linde Approved-programma van Motrac worden tweedehandsheftrucks en tweedehandsmagazijntrucks in 4 stappen opnieuw volledig gebruiksklaar gemaakt.

2. Uitvoerige inspectie


Vervolgens beoordeelt de technieker of de truck geschikt is om deel te nemen aan het Approved Truck-programma. Als dat het geval is, worden alle mechanische, elektrische alsook veiligheidsonderdelen grondig gecontroleerd. Ook wordt bepaald welke onderdelen vervangen moeten worden door originele Linde reserveonderdelen. Zo worden ook de batterij en motor uitgebreid getest en indien nodig vervangen.In het Linde Approved-programma van Motrac worden tweedehandsheftrucks en tweedehandsmagazijntrucks in 4 stappen opnieuw volledig gebruiksklaar gemaakt.

3. Vernieuwingsproces


De machines worden opnieuw gebruiksklaar gemaakt volgens de internationale Linde Approved Truck-standaarden. Afhankelijk van het geselecteerde Approved-niveau (PLUS, SUPER of ULTRA), worden ze volledig gelakt en hernieuwd. Dit gestandaardiseerde proces garandeert dezelfde hoge productkwaliteit voor elke Linde Approved-truck.
In het Linde Approved-programma van Motrac worden tweedehandsheftrucks en tweedehandsmagazijntrucks in 4 stappen opnieuw volledig gebruiksklaar gemaakt.

4. Controle voorafgaand aan levering


Pas na een geslaagde eindinspectie krijgt de truck het kwaliteitskeurmerk “Approved by Linde”. Dit markeert de herbewerking als voltooid door Linde en onderscheidt een Linde Approved Truck zichtbaar van andere tweedehandsaanbiedingen op de markt. Bij elke truck worden ondertekende Approved- en veiligheidscertificaten als keuringsbewijs meegeleverd.