Truckvloot uitbreiden of optimaliseren?

  • Heftrucks
  • Orderpicktrucks
  • AGV’s
Truckvloot uitbreiden op optimaliseren;

Afhankelijk van de inrichting van uw magazijn of warehouse en het type producten, heeft u een truckvloot. Welke trucks bij uw bedrijf passen, is afhankelijk van de processen binnen uw bedrijf en in hoeverre deze geautomatiseerd zijn.

U kunt binnen uw warehouse gebruik maken van verschillende soorten trucks. Afhankelijk van het benodigde hefvermogen, draagvermogen of trekvermogen, de inrichting van uw warehouse en het type goederen (met of zonder pallet) die u moet verplaatsen, kunt u uw truckvloot samenstellen.

Heftrucks

Elektrische heftrucks

De elektrische heftrucks van Linde hebben een hefvermogen tussen de 1,2 en 8 ton. Er zijn zowel driewiel- als vierwielheftrucks verkrijgbaar. Bekijk het aanbod vorkliften.

Diesel & LPG heftrucks

De diesel- en LPG-heftrucks van Linde zijn de zuinigste heftrucks in de markt. Ze zijn voorzien van hydrostatische aandrijving en hebben een hefvermogen tussen de 1,4 en 8 ton. Bekijk het aanbod diesel- en LPG-heftrucks.

Zware heftrucks

Bent u op zoek naar zware heftrucks met een hefvermogen tussen de 10-18 ton? Bekijk hier het aanbod zware heftrucks.

Trucks voor opslag

Reachtrucks

De reachtruck is optimaal als aanvulling op uw truckvloot wanneer u goederen moet wegzetten tot een hoogte van 13 meter. De Linde reachtrucks zijn voorzien van een ruime en ergonomische zitplaats, zodat uw medewerker veilig en comfortabel kan werken. Bekijk hier het aanbod reachtrucks.

Smallegangentrucks

Met een smallegangentruck van Linde kunt u tegelijk rijden en heffen. Hierdoor is er geen tijdsverlies! De Linde smallegangentrucks kunnen heffen tot een hoogte van 18 meter. Bekijk hier het aanbod smallegangentrucks.

Stapelaar

Met een elektrische stapelaar kunnen goederen snel en eenvoudig weggezet worden in uw warehouse. De stapelaars hebben een hefvermogen tussen de 0,6 en 2 ton. Bekijk hier het aanbod stapelaars.

Transport

Transpalletten

Wanneer er goederen op palletten tot 3 ton verplaatst moeten worden, kunt u kiezen voor een transpallet. U kunt kiezen voor manuele transpalletten of elektrische transpalletten.

Elektrische platformwagens

De elektrische platformwagens zijn geschikt voor het transport van materialen in diverse industrieën. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met divers draag- en trekvermogen. Bekijk hier het aanbod elektrische platformwagens.

Elektrische trekkers

Er zijn diverse varianten elektrische trekkers verkrijgbaar, zoals de meelopende- en de meerijdende elektrische trekker. Ze zijn geschikt voor vervoer van lichte of zware vracht en lang transport. Bekijk hier het aanbod elektrische trekkers.

Orderpicktrucks

Orderverzameltrucks

De Linde orderverzameltrucks hebben een hefvermogen tot 2,4 ton en kunnen goederen verplaatsen tot orderpickhoogten van 12 meter. Bekijk hier de orderverzameltrucks.

AGV’s

AGV’s zijn Automatisch Gestuurde Voertuigen. In principe kan elke Linde magazijntruck tot AGV omgebouwd worden. Er zijn ook diverse zelfstandig opererende trucks verkrijgbaar met een hefvermogen van 1,2 tot 5 ton.