4 redenen om in vloerreinigingsmachines te investeren

We willen allemaal dat onze vloeren op elk moment in topconditie zijn: dat ze mooi ogen, fris geuren, een heldere klank achterlaten wanneer we ze betreden enz. De aankoop van 1 of meerdere vloerreinigingsmachines kan hierbij van goudwaarde zijn. Lees hieronder 4 redenen waarom deze investering u kan helpen om uw doel te bereiken.
Tennant-Product-Family_1_T350;

1. Langere levensduur van uw vloeren

Hoewel emmer en dweil lange tijd op nummer 1 stonden in de rangschikking van reinigingsmethoden, volstaan deze middelen inmiddels niet meer om aan alle hedendaagse schoonmaakvereisten te voldoen.

Door gebruik te maken van gespecialiseerde vloerreinigingsmachines verkrijgt u betere resultaten, die niet enkel goed zijn voor uw imago, maar tevens de levensduur van de vloeren verlengen eenvoudigweg omdat u ze hiermee langer in optimale staat houdt.

2. Een hygiënischere reiniging

Hoewel emmer en dweil doorgaans een propere indruk bieden, leert de praktijk dat er zich op de gereinigde oppervlakken toch nog vaak bacteriën bevinden.

Terwijl voornoemde elementen deze ziekteverwekkers voornamelijk doorheen de hele ruimte meedragen, beschikt u met reinigingsmachines over toestellen die efficiënter zijn in het verwijderen van deze elementen. Hetzelfde geldt voor industriële stofzuigers, die kleine elementen efficiënter opnemen dan de klassieke combinatie van borstel en vuilblik.

3. Specialisaties voor verschillende types ondergronden

Poreus of niet-poreus, voorzien van een tapijt of zuiver beton… de verschillende types ondervloeren zijn zeer uiteenlopend, en het is belangrijk om telkens over een vloerreinigingsmachine op maat te beschikken.

Zo kunt u met veegmachines, veegschrobmachines en schrobzuigmachines een uitermate breed scala aan oppervlakken reinigen, en kunt u aanvullend voor gespecialiseerde toestellen kiezen om vloeren te strippen, herstellen of van een nieuwe beschermlaag te voorzien (éénschijfsmachines en polijstmachines), of om uw tapijten er weer als nieuw te laten uitzien (tapijtextractiemachines).

4. Een kortere reinigingstijd

En tot slot de reden die vooral uw reinigingsteam zal opvallen: een kortere reinigingstijd. De reinigingsmachines van Tennant zijn beschikbaar in verschillende afmetingen zodat u voor elke omgeving het geschikte toestel voorhanden hebt. Vooral bij grotere oppervlakken – waar de opzit-reinigingsmachines volledig tot hun recht komen – zullen uw werknemers u enorm dankbaar zijn wanneer ze van een professionele reinigingsmachine gebruik kunnen maken, zoals de T581 compacte opzit-schrobzuigmachine.

cleaning-machines-lineup-535x335px