Ec-H2O NanoClean

De ec-H2O NanoClean™-technologie converteert water elektrisch in een innovatieve schoonmaakoplossing en biedt drie grote voordelen. 

  • Effectieve reiniging
  • Geldbesparing
  • Sterk gereduceerde impact op het milieu in vergelijking met typische onderhoudsproducten.

De apparatuur van de nieuwste generatie biedt dezelfde enorme voordelen als die van de eerste generatie, maar ze reinigt nu nog beter en kan op meer ondergronden én in meer toepassingen worden ingezet.

De ec-H2O NanoClean™-technologie converteert water elektrisch in een innovatieve schoonmaakoplossing en biedt drie grote voordelen. ;
Lagere reinigingskosten
Geniet van een aanzienlijke besparing in onder meer chemische kosten en arbeidskosten door een hogere productiviteit.
  • De nood aan chemische vloerreinigingsmiddelen wordt beperkt.
  • Uw productiviteit stijgt aangezien bedieners tot drie keer langer kunnen reinigen voordat ze de machine moeten leegmaken en hervullen.
  • Minder andere kosten zoals watervoorziening, afval, aankoop en opslag van conventionele reinigingsmiddelen.

Gezondheid en veiligheid
  • De ec-H2O NanoClean technologie is gecertificeerd door het NFSI (National Floor Safety Institute) voor het verbeteren van de vloertractie en het verminderen van het risico op uitglijden en vallen.
  • Deze NFSI-registratie garandeert ook dat de technologie veilig is voor gebruik in de voedingsindustrie.

Verlaag uw impact op het milieu

Een onafhankelijke studie van EcoForm toont aan dat het gebruik van ec-H2O NanoClean™ de impact van het reinigingsproces op het milieu in 7 belangrijke categorieën vermindert.*

Imago van de faciliteit

Verwijdert op een doeltreffende manier niet enkel het typische dagelijkse vuil, maar ook hardnekkig vuil zoals voedingsvetten, strooizout enz. zonder resten van chemicaliën achter te laten.*

*ec-H2O NanoClean™ technologie is niet ontworpen voor alle soorten vuil, zoals vuil dat een hoge concentratie vetten en oliën bevat. Afhankelijk van het soort vuil is het mogelijk dat conventionele chemische reinigingsmiddelen noodzakelijk zijn.