FaST Schuim-schrobtechnologie

Ontdek het Tennant FaST-systeem en het zelf-neerslaand FaST-schuim.

Het geïntegreerde FaST-PAK™ kiest zelf de juiste dosering van het reinigingsmiddel en mengt het automatisch met water en lucht. Door dit proces wordt het zelf-neerslaand reinigingsschuim van Tennant gecreëerd en wordt een hoger percentage reinigingsmiddel geactiveerd. Tegen de tijd dat de schrob-zuigmachine het schuim effectief gaat opnemen, is dat schuim reeds volledig vloeibaar en dus volledig gebruiksklaar.

Het resultaat: uw vloeren zijn schoner! Bovendien komt minder water ook neer op vloeren die sneller volledig droog zijn, wat zorgt voor extra veiligheid voor zowel u als uw klant.
Fast schuimtechnologie;
FaST-technologie
  • FaST-PAK™: Het FaST-PAK™ is niet alleen praktisch geplaatst, het is ook compact en schoon.
  • Nauwkeurige dosering: Het unieke FaST-reinigingsmiddel en het water uit de watertank worden nauwkeurig en automatisch in het systeem gedoseerd.
  • Luchtinspuiting: Er wordt een specifieke hoeveelheid lucht en water in het FaST-reinigingsmiddel gespoten.
  • Mengkamer: De ingespoten lucht, het water en het FaST-reinigingsmiddel worden in deze unieke kamer tot zelf-neerslaand schuim omgevormd.
  • Innovatief zelf-neerslaand schuim: Het FaST-schuim blijft lang genoeg in schuimvorm om goed te kunnen reinigen. Daarna slaat het snel neer en neemt het een vloeibare vorm aan, zodat er geen schuim in de vuilwatertank wordt opgenomen.

Milieuvriendelijk

Tennant weet hoe belangrijk het milieu is en begrijpt dat uw omgeving – alsook die van toekomstige generaties – belangrijk voor u is. Daarom heeft Tennant prioriteit gegeven aan het bedenken van een oplossing die schoon en milieuvriendelijk is. 

Vermindering van (afval)water en besparing van reinigingsmiddel en verpakking: zo neemt Tennant haar verantwoordelijkheid met als motto “Creating a cleaner, safer world™”.

Eenvoudig

Dankzij het FaST-schuim van Tennant kunt u met één watervulling vier keer langer schrobben, en met het reinigingsmiddel in het FaST-PAK™ kunt u dat zelfs wekenlang doen. Dit systeem kent verschillende voordelen: een automatische dosering, geen problemen met het correct mengen, geen risico’s voor de gebruiker en geen intensieve training. 

Dankzij de flexibiliteit van de FaST-machines kunnen deze toestellen – indien gewenst – nog steeds gebruikt worden als conventionele schrob-zuigmachines door eenvoudigweg het Tennant FaST-systeem uit te schakelen.

Kostenbesparend

Door het Tennant FaST-systeem wordt het tijdrovende legen en vullen van de watertanks sterk in tijd gereduceerd, wat de werktijd van de Tennant-bediener ten goede komt. Dit betekent dat u tot 30% op uw arbeidskosten kunt besparen.

Vergelijk het FaST-PAK™ met elk ander conventioneel reinigingsmiddel en u zult al snel de financiële voordelen ontdekken. Door de automatische dosering van het reinigingsmiddel behoudt u namelijk volledige financiële controle, zonder enig risico op verspilling.

Het door Tennant geïntegreerde FAST-PAK™ is gemakkelijk te verwijderen. Het volume van de verpakkingen maar ook de verzendkosten van het reinigingsmiddel zullen snel en zichtbaar verminderen.