IRIS Fleet Management

Optimaal gebruik maken van de digitalisering
Met de immer groeiende volumes aan informatie die binnen bedrijfsnetwerken wordt verzonden, wordt het steeds moeilijker om een goed overzicht te behouden van de precieze prestaties van uw reinigingsvloot. Dat is met Tennant reinigingsmachines echter perfect mogelijk, en wel dankzij het IRIS Fleet Management systeem.
Iris KPI;

Inzicht in de prestaties

Met IRIS Fleet Management hebt u op uw computer een volledig zicht op uw machinepark, en verkrijgt u bovendien belangrijke prestatiestatistieken en intelligente inzichten die u helpen om uw productiviteit te verhogen, uw reinigingskosten te verlagen, de reinigingsconsistentie te verzekeren en weloverwogen beslissingen te nemen die uw reinigingswerkzaamheden verbeteren.

1. Verhoog uw productiviteit
Bekijk waar gebruikers de machines van Tennant onbenut laten en identificeer slecht presterende locaties  om aanvullende training te kunnen bieden en te bekijken waar er ruimte is voor verbetering.

2. Verlaag uw reinigingskosten
De Service Reporter houdt foutief gebruik van machines bij en geeft u waardevolle informatie waarmee u de levensduur van uw machines kunt verlengen.
Bovendien kunt u statistieken raadplegen over het laadgedrag om zo te bekijken hoe u de levensduur van accu’s kunt verlengen en stilstand kunt minimaliseren. Daarnaast worden er ook statistieken opgesteld over het al dan niet consistent gebruik van de watertechnologieën om zo uw kostenbesparingen te maximaliseren. 

3. Verzeker uw reinigingsconsistentie
Krijg in één oogopslag een overzicht van uw volledige machinepark en bekijk gedetailleerde statistieken die aantonen of elke machine consistent reinigt. U zult meteen kunnen zien of er locaties en / of machines zijn die slecht presteren, en passend ingrijpen om een consistente reiniging te verzekeren.

4. Neem weloverwogen beslissingen
Dankzij het goede overzicht kunt u meteen ontdekken of uw vloot aan uitbreiding toe is of net wat kleiner mag worden. Op die manier kunt u uw budget perfect op uw noden afstemmen, en uzelf goed informeren over de beslissingen die u hieromtrent dient te nemen.