Pro-Panel™

Het Pro-Panel™ van Tennant is een aanraakscherm dat op verschillende types reinigingsmachines kan worden aangebracht. Deze veiligheidsoptie is beschikbaar in maar liefst 28 verschillende talen en integreert meerdere bedieningsknoppen in één intuïtief scherm voor de bestuurder. Ze zorgt voor een volkomen gepersonaliseerde reinigingservaring, verhoogt de efficiëntie en biedt een trainingsplatform voor jong en oud.  
Tennant Pro Panel aanraakscherm;
Het Pro-Panel™ van Tennant blinkt uit in veelzijdigheid en biedt zijn gebruiker een indrukwekkend aantal voordelen. We sommen de voornaamste voor u op:

Tennant Pro-Panel camera
1. PerformanceView 
Via een camera biedt PerformanceView de gebruikers een live zicht op het gereinigde pad. Dit wordt namelijk rechtstreeks op het scherm geprojecteerd, zodat de gebruiker meteen het resultaat van zijn arbeid ziet en kan bijsturen waar nodig.

2. Zone Settings
Met de handige Zone Settings kunnen verschillende instellingen in het geheugen worden opgenomen. Er kunnen maximaal 4 verschillende zones worden ingesteld waaraan een specifieke borsteldruk, vloeistofratio’s, schrobsnelheden en schrobmodi kunnen worden verbonden. 

3. Pro-ID
Niet elke gebruiker heeft even veel ervaring en sommige functies zijn niet geschikt voor nieuwe werknemers. Dankzij de Pro-ID kan voor iedere gebruiker worden beslist of hij/zij toegang heeft tot alle functies van de machine, zodat verkeerd gebruik kan worden vermeden.

4. Pro-Check Checklists
Om een goede werking te verzekeren, kan het Pro-Panel zo ingesteld worden dat gebruikers een checklist moeten doorlopen voor de machine in werking treedt. Door telkens na te gaan of elk onderdeel van de machine in perfecte staat verkeert, kunnen problemen worden opgespoord en verholpen voor verdere schade wordt aangebracht.

5. On-demand Videos
Met het Pro-Panel beschikt de reinigingsmachine ook over een on-board trainingsmodule, met video’s die de verschillende gebruiksmogelijkheden visueel verduidelijken. Op deze manier hebben gebruikers steeds toegang tot uitleg over alle functies, zodat bij twijfel geen wachttijd ontstaat tot een medewerker hier uitleg over kan geven.
Het Pro-Panel kan worden geïnstalleerd op de volgende toestellen:
  • Veegschrobmachines: M17, M20, M30
  • Achterloop-schrobzuigmachines: T300, T500, T600
  • Opzit-schrobzuigmachines: T20
  • Stand-on schrobzuigmachines: T350