Food

De scherpe wet- en regelgeving binnen de voedingssector zorgt ervoor dat bedrijven in deze branche nood hebben aan reinigingstoestellen die aan alle hygiënische vereisten voldoen. Motrac is zich hier volledig van bewust en biedt hoogkwalitatieve toestellen aan die ervoor zorgen dat uw bedrijf volledig in orde is met alle aspecten van de wet.
Food sector Tennant boot;

Absolute hygiëne

Hygiëne is uiteraard een absolute vereiste in de voedingssector, want voeding die niet in optimale omstandigheden tot bij de eindgebruiker komt, zal eenvoudigweg niet aanvaard worden en verloren gaan. Om ervoor te zorgen dat uw voedsel in perfect hygiënische omstandigheden verpakt en verdeeld wordt, kunt u daarom beroep doen op ons uitgebreid aanbod aan Tennant toestellen waarmee u voor elke applicatie het juiste toestel ter beschikking hebt. 

Detergentvrije reiniging

Eén van de grootste voordelen van de Tennant reinigingstoestellen, is dat u dankzij de EcH2O Nanoclean-technologie voor een detergentvrije reiniging van uw ruimtes kunt kiezen. Op die manier komen uw producten onder geen enkele omstandigheid in aanraking met detergenten, en bent u er zeker van dat het voedsel niet zal worden aangetast door schadelijke stoffen.

Flexibele huurvloot voor piek- en dalperiodes

De voedingssector is vaak onderhevig aan piek- en dalperiodes, waardoor u op bepaalde momenten nood hebt aan een grote vloot en op andere momenten genoeg hebt aan een kleinere hoeveelheid inzetbare toestellen. Om hieraan te kunnen voldoen, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot om zo op elke dag van het jaar over het precieze aantal reinigingstoestellen te beschikken waar u op dat moment nood aan hebt.

Bewezen kwaliteit

Zeggen dat we goed werk leveren? We laten liever onze klanten hiervoor aan het woord.