Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is een van de basispijlers van de maatschappij, en dus is een goede functionering ervan van levensbelang. Vanzelfsprekend is een optimale hygiëne van het grootste belang, dus kunt u er maar beter voor kiezen om reinigingsmachines in te zetten die bekend staan om hun kwalitatieve reiniging.
Tennant in de gezondheidssector;

Absolute hygiëne

Hygiëne is uiteraard een absolute vereiste in de gezondheidszorg. Niet-hygiënische omgevingen zijn namelijk een broedhaard voor bacteriën, en dat kunt u natuurlijk missen als kiespijn. Om ervoor te zorgen dat patiënten in optimale omstandigheden geholpen kunnen worden, kunt u daarom beroep doen op ons uitgebreid aanbod aan Tennant toestellen waarmee u voor elke applicatie het juiste toestel in handen hebt. 

Detergentvrije reiniging

Wanneer u reinigt met detergenten, blijven deze stoffen nog een tijdje in de lucht hangen en kunnen ze allergische reacties teweegbrengen bij patiënten die hiervoor gevoelig zijn. Met de detergentvrije Ec-H2O Nanoclean-technologie worden problemen met zulke allergieën vermeden en worden bijkomende gezondheidsproblemen uit de weg gegaan. 

Desinfectiemiddel

De Orbio® os3 van Tennant maakt gebruik van Orbio® watertechnologie om ter plekke water en zout om te zetten in enerzijds een detergentvrije reinigingsoplossing, maar anderzijds ook in een desinfectiemiddel. In omgevingen zoals de gezondheidszorg is dit een absolute troef, want zo bent u met één toestel in staat om zowel te reinigen als te desinfecteren. Een gouden combinatie!