Non-Food

De non-food sector omvat een ruim portfolio aan producten die op een nette manier tot bij de eindgebruiker moeten geraken, en dit binnen verschillende categorieën zoals elektronica, cosmetica, huishoudtoestellen, sportbenodigdheden, kledij, boeken, zware industrie enzovoort. Voor deze categorieën gelden onderlinge verschillen qua benodigdheden, maar in grote lijnen gelden wel dezelfde behoeftes op het vlak van reiniging.
Recyclagepark Bredene Tennant S20;

Robuustheid

Bij een groot aantal bedrijven binnen de non-food sector (vooral de zware industrie) gebeurt de productie op terreinen die ruwer zijn dan gemiddeld. Daarom moet u kunnen rekenen op reinigingstoestellen die ook in deze omstandigheden volledig tot hun recht komen. U bent hiervoor bij ons op de juiste plek, want onze Tennant toestellen zijn samengesteld uit kwalitatieve, duurzame materialen die ervoor zorgen dat uw machines u ook op een ruwe ondergrond zullen bijstaan.

Een grote variëteit aan toestellen

Omdat deze categorie veel verschillende producttypes omvat, is er ook nood aan veel verschillende reinigingstoestellen. Motrac kan perfect op die vraag inspelen dankzij ons ruim productaanbod bestaande uit een grote verscheidenheid aan toestellen binnen elke productcategorie. Waar bepaalde toestellen excelleren in kleinere ruimtes, zijn andere dan weer helemaal op maat van grotere gebieden. 

Dus wat u ook zoekt: bij ons zult u het vinden!

Bewezen kwaliteit

Zeggen dat we goed werk leveren? We laten liever onze klanten hiervoor aan het woord.