Onderwijsinstellingen

Het belang van kwalitatief onderwijs mag niet worden onderschat, en net daarom is het zo belangrijk dat het onderwijs zelf ook op een kwalitatieve dienstverlening kan rekenen. Een propere omgeving zet namelijk veel meer aan tot leren dan een vuile omgeving, en ook de gevolgen van een goede hygiëne op de gezondheid mogen niet worden onderschat.
Tennant in de onderwijssector;

Nette klasruimtes

Leerlingen en leerkrachten bevinden zich het grootste deel van de dag met een groot aantal mensen op een relatief kleine oppervlakte. De vorming van bacteriën moet daarom absoluut worden tegengegaan, en daarom is een propere, goed onderhouden school van het grootste belang. Het is dan ook een goede keuze om voor onze Tennant machines te opteren, die bekend staan om hun kwalitatieve (en optioneel detergentvrije) reiniging en u zullen helpen om het ziekteverzuim binnen de perken te houden.

Hygiënische schoolrefter

Het hoeft geen betoog dat een keuken en refter volkomen proper moeten zijn, en wel om te vermijden dat opgestapelde bacteriën in het voedsel doordringen en ziektes veroorzaken bij alle aanwezigen. Ook hiervoor is het een goed idee om een keuze te maken uit het ruime portfolio van Tennant toestellen en bijvoorbeeld voor de Orbio® os3 van Tennant te opteren, aangezien die naast een reinigingsmiddel ook een desinfectiemiddel produceert.

Grote kostenbesparingen

We beseffen dat scholen vaak gebonden zijn aan beperkte budgetten en u ook uw reinigingsuitgaves goed moet kunnen verantwoorden. En we kunnen u geruststellen: de zuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid van de Tennant machines leveren u flinke besparingen op en de kostenbewuste service van Motrac doet de rest!