Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen gelden als symbool van de staat en hebben daarom een voorbeeldfunctie tegenover de burgers. Daarom is het belangrijk dat de gebouwen van deze instellingen steeds in voorbeeldige staat zijn, en daarom kunt u maar best met een partner samenwerken die u kwalitatief hoogstaande reinigingsmachines kan leveren.
Provincie West-Vlaanderen;

Optimale veiligheid

Met uw voorbeeldfunctie wilt u natuurlijk te allen koste vermijden dat er ongevallen gebeuren door pakweg een gladde ondergrond na een reiniging met slecht functionerende reinigingsmachines. Onze Tennant toestellen staan bekend om een optimale droging na het reinigen, waardoor de kans op ongevallen of glijpartijen door natte ondergronden tot een absoluut minimum herleid wordt.  

Stadsreiniging

Als stad of gemeente staat u ook in voor de netheid van de straten binnen uw grenzen. Ook op deze grote oppervlakten kunnen wij u perfect bijstaan, bijvoorbeeld met onze Green Machines. Deze reinigingsmachines zijn speciaal gemaakt om straten en grote gebieden in een propere staat te houden, en de inwoners tijdens het reinigen minimaal te belasten.

Maatschappelijk verantwoord reinigen

Dat maatschappelijk verantwoord reinigen voor een overheidsinstelling zeer belangrijk is, hoeven we u niet uit te leggen. Tennant speelt hier helemaal op in met toestellen die de luchtkwaliteit bevorderen en met de detergentvrije Ec-H2O Nanoclean-technologie. Dankzij deze technologieën zullen problemen met allergieën veel minder frequent voorkomen dan met klassieke reinigingsmiddelen, waardoor u de maatschappij een duwtje in de rug geeft.

Bewezen kwaliteit

Zeggen dat we goed werk leveren? We laten liever onze klanten hiervoor aan het woord.