Reinigingsdeskundigen

Als reinigingsdeskundige is schoonmaken uw kernactiviteit, en dus stelt u hoge eisen aan uw reinigingsmachines. En terecht! U bent bij Motrac dan ook aan het juiste adres, want wij hebben ervoor gekozen om reinigingsmachines aan te bieden van Tennant, marktleider in schoonmaaksystemen.
Case Motrac Tennant Sanivest ;

Tevreden klanten

Tevreden klanten zijn de sleutel tot uw toekomst, en de innovatieve schoonmaaksystemen van Tennant versterken uw klantenbinding. U garandeert hen hiermee immers een optimale binnen- en buitenreiniging, en dit in de kortst mogelijke tijd en met minimale hinder voor hun activiteiten.

Motrac als totaalaanbieder

Als reinigingsdeskundige hebt u nood aan een groot portfolio aan reinigingsmachines, en dan is een samenwerking met Motrac ideaal. Wij kunnen u namelijk een grote diversiteit aan toestellen aanbieden en hebben de grootste huurvloot op de markt, waardoor u steeds over het juiste toestel voor elke applicatie beschikt. 

Eenvoud en comfort

Waarom gebruikers zo enthousiast zijn? Omdat eenvoud en ergonomie voor Tennant centraal staan! Als reinigingsdeskundige moet u vele uren per dag met reinigingstoestellen werken, dus is het enorm belangrijk dat u van het nodige comfort kunt genieten. De machines van Tennant zijn hiervoor zeer geschikt, want van zodra u ermee gewerkt hebt, zult u dankzij hun ergonomische opzet niets anders meer willen!

Bewezen kwaliteit

Zeggen dat we goed werk leveren? We laten liever onze klanten hiervoor aan het woord.