Reinigingsdeskundigen

Als reinigingsdeskundige is schoonmaken uw kernactiviteit, en dus stelt u hoge eisen aan uw reinigingsmachines. En terecht! U bent bij Motrac Handling & Cleaning dan ook aan het juiste adres, want wij hebben ervoor gekozen om reinigingsmachines aan te bieden van Tennant, marktleider in schoonmaaksystemen.
Cleaning bedrijven
Tevreden klanten
Tevreden klanten zijn de sleutel tot uw toekomst, en de innovatieve schoonmaaksystemen van Tennant versterken uw klantenbinding. U garandeert hen hiermee immers een optimale binnen- en buitenreiniging, en dit in de kortst mogelijke tijd en met minimale hinder voor hun activiteiten.

Motrac Handling & Cleaning als totaalaanbieder
Als reinigingsdeskundige hebt u nood aan een groot portfolio aan reinigingsmachines, en dan is een samenwerking met Motrac Handling & Cleaning ideaal. Wij kunnen u namelijk een grote diversiteit aan toestellen aanbieden en hebben de grootste huurvloot op de markt, waardoor u steeds over het juiste toestel voor elke applicatie beschikt. 

Eenvoud en comfort
Waarom gebruikers zo enthousiast zijn? Omdat eenvoud en ergonomie voor Tennant centraal staan! Als reinigingsdeskundige moet u vele uren per dag met reinigingstoestellen werken, dus is het enorm belangrijk dat u van het nodige comfort kunt genieten. De machines van Tennant zijn hiervoor zeer geschikt, want van zodra u ermee gewerkt hebt, zult u dankzij hun ergonomische opzet niets anders meer willen!