Transport & Logistiek

In de sector van transport en logistiek zijn hygiëne en netheid van cruciaal belang, want stoffige en vuile installaties schaden uw imago en uw bedrijfsdoelstellingen. Motrac – thuis in zowel de wereld van logistiek/distributie als in die van de schoonmaak – is daarom uw ideale partner!
Bent u ook op zoek naar energiezuinige reinigingsmachines met de nieuwste technologieën en innovaties? Lees dan snel onze klantencase bij CEVA Logistics over de Tennant machines!;

Op en top hygiënisch

Motrac verdeelt producten van Tennant, innovatief marktleider in schoonmaaksystemen. Er is dus geen betere partner dan Motrac om uw ruimtes proper te houden en het imago op te bouwen van een op en top hygiënisch bedrijf waarmee bedrijven graag zullen samenwerken om hun goederen op een nette manier te laten verdelen.

Snelheid en doeltreffendheid

In een wereld waarin mensen verwachten dat hun producten de volgende ochtend reeds bij hen staan, zijn doeltreffendheid en snelheid van primordiaal belang. Met onze Tennant toestellen kunt u uw ruimtes snel en efficiënt reinigen, zodat uw bedrijfsactiviteiten minimaal verstoord worden en u zich 100% op uw kerntaken kunt concentreren.

Eenvoud en comfort

In de sector van transport & logistiek kunnen arbeidsdagen soms lang en/of zeer intensief zijn, dus is het belangrijk dat de bediener ervan van het nodige comfort kan genieten. De machines van Tennant zijn hiervoor uitermate geschikt, want van zodra u ermee gewerkt hebt, zult u dankzij hun ergonomische opzet niets anders meer willen!

Bewezen kwaliteit

Zeggen dat we goed werk leveren? We laten liever onze klanten hiervoor aan het woord.