Tennant wint Facilicom All Together Contest

Facilitair dienstverlener Facilicom Services Group uit Schiedam schreef eind vorig jaar een wedstrijd uit waarbij leveranciers werden gevraagd met ideeën te komen om efficiënt en meer maatschappelijk verantwoord samen te werken. Tennant won met haar chemievrije schoonmaakoplossing de Facilicom All Together Award.
All Together Award;
Innovatieve schoonmaakoplossing met lage impact op milieu
Tennant slaagde erin om met een innovatieve schoonmaakoplossing de impact op het milieu te verlagen. ‘Dat sluit goed aan bij de MVO-gedachte van Facilicom’, vertelt Marco Konter namens de werkgroep All Together Award. ‘De ec-H20 machines van Tennant levert ons 70% minder waterverbruik en geen chemiekosten. Daarmee kunnen wij de contactmomenten met chemische middelen voor onze medewerkers en klanten minimaliseren, doen we minder beroep op fossiele brandstoffen met als gevolg minder impact op het milieu. Dat maakt Tennant voor ons de terechte winnaar’.

Tennant blij met wisseltroffee 
‘Wij zijn blij dat onze innovatieve, duurzame schoonmaakmachines en flexibele service aanbod een belangrijke bijdrage leveren aan de MVO-doelstellingen van Facilicom’, vertelt Jorge Moonen, countrymanager the Netherlands bij Tennant. ‘Dat dat nu erkend wordt door het winnen van de All Together wisseltrofee vinden wij natuurlijk prachtig. Hij krijgt een mooie plek op ons kantoor’.
Cleaning bedrijven

Duurzaamheid & Energie

Tennant Orbio Os3: Compact, simpel en Duurzaam

De Orbio Os3 is een compact systeem dat on site zowel een krachtig schoonmaakmiddel als een efficiënt desinfecteermiddel aanmaakt