Tennant breidt assortiment opzit-veegmachines uit met de S16

Met de lancering van de S16 zorgt Tennant voor nog meer keuzemogelijkheden in het segment van de veegmachines. 
Veeg de meest uiteenlopende oppervlakken proper met de S16 opzit-veegmachine van Tennant;
Na de achterloop-veegmachine S7 die eerder dit jaar werd uitgebracht, is de S16 een nieuwkomer in het gamma van de opzit-veegmachines. Hij is uitgerust met een zitstoel, zodat de bestuurder zijn werk in alle comfort kan uitvoeren.

Naast het comfort springt ook de veelzijdigheid van deze compacte opzit-veegmachine in het oog. Zo kan ze met één of met twee borstels worden uitgerust, kan ze verschillende types vuil op uiteenlopende ondergronden verwijderen en is ze ook geschikt om op hellingen te worden ingezet, waardoor ze ook bijvoorbeeld ondergrondse parkings en laadzones kan reinigen. Bovendien beschikt deze veegmachine zowel over configuraties voor hoog als voor laag leegstorten van de grote afvalvergaarbak van 150 liter.

Een ander belangrijk pluspunt van de S16 is dat ze een positief effect heeft op de luchtkwaliteit binnenshuis. Dit komt enerzijds door de innovatieve filtersystemen die het stof effectief verwijderen, en anderzijds door de batterijaandrijving van deze veegmachine, die ervoor zorgt dat geen schadelijke gassen worden uitgestoten. Om de veiligheid van de bestuurder te maximaliseren, kan de S16 ook nog met een FOPS-gecertificeerd beschermdak worden uitgerust, waarmee vallende objecten van bovenaf worden opgevangen.
Met de T380 AMR biedt Tennant vanaf heden ook een schrobzuigmachine aan die compacter is en zich uitstekend doorheen kleinere ruimtes kan manoeuvreren.

Schrobzuigmachines

Tennant lanceert nu ook autonome schrobzuigmachine voor kleine ruimtes

Met de T380 AMR biedt Tennant vanaf heden ook een schrobzuigmachine aan die compacter is en zich uitstekend doorheen kleinere ruimtes kan manoeuvreren.  

T7 AMR: eerste autonome schrobzuigmachine van Tennant nú beschikbaar in België retail sector

Producten & Innovaties

T7 AMR: eerste autonome schrobzuigmachine van Tennant nú beschikbaar

De langverwachte T7 AMR is nu ook in België op de markt gebracht. Ontdek hier meer.

Tennant introduceert nieuwe CS5 schrobzuigmachine en S7 veegmachine

Schrobzuigmachines

Tennant introduceert nieuwe CS5 schrobzuigmachine en S7 veegmachine

Lees hier meer over de twee gloednieuwe reinigingsmachines.