Tennant Orbio Os3: Compact, simpel en Duurzaam

2 jaar geleden lanceerde Tennant de Orbio 5000-Sc voor de on site - productie van schoonmaakmiddelen. Al snel rees de vraag naar een kleiner, meer veelzijdig en duurzaam apparaat. Dat is er nu. De Orbio Os3 is een compact systeem dat on site zowel een krachtig schoonmaakmiddel als een efficiënt desinfecteermiddel aanmaakt.
Cleaning bedrijven;
2 jaar geleden lanceerde Tennant de Orbio 5000-Sc die on site een alkalische oplossing genereert op basis van water, een klein beetje zout en elektriciteit. Al snel rees de vraag naar een meer compacte, veelzijdige unit die zowel een schoonmaak- als een desinfecteermiddel produceert. De oplossing: Orbio® Os3.
Compact, veelzijdig, voordelig, milieuvriendelijk
Tennant ontwikkelde de Orbio® Os3: een compact systeem dat snel en eenvoudig  een krachtig schoonmaakmiddel (MultiSurface Cleaner) en een efficiënt desinfecteermiddel (MultiMicro™ 200) aanmaakt. Leidingwater, stroom en een beetje zout: meer is er niet nodig. De Os3 is heel simpel te installeren en te bedienen. Uw schoonmaakteams kunnen meteen aan de slag. 

Het basiswerkingsprincipe is niet nieuw en bestaat al vele jaren en wordt bijvoorbeeld ook toegepast  om de kwaliteit van zwembadwater op niveau te houden. Wat wel nieuw is, is de toepassing in in kleine hoeveelheden zoals bij de Orbio os3.   

Orbio Os3 is de laatste innovatie in Tennant’s OSG-technologie (On-Site Generation) en kan functioneel nog uitgebreid worden met een satellietsysteem waarmee een geconcentreerde oplossing, gegenereerd door de Os3, vervoerd en verdund kan worden naar afgelegen locaties binnen hetzelfde object.

MultiMicro™200 voldoet aan diverse EN standaarden voor desinfectie toepassing. Over de toelating voor desinfectie in België meldt René van der Sluijs, director Business Development binnen Orbio Technologies: “Wij focussen ons met Orbio MultiMicro 200 op twee PT groepen. Dit houdt kort gezegd in dat ons product als desinfectans gebruikt mag worden op harde, niet-poreuze oppervlakken met inbegrip van oppervlakken die in contact  komen met voedsel.”
All Together Award

Duurzaamheid & Energie

Tennant wint Facilicom All Together Contest