Tennant lanceert nu ook autonome schrobzuigmachine voor kleine ruimtes

Met de T380 AMR biedt Tennant vanaf heden ook een schrobzuigmachine aan die compacter is en zich uitstekend doorheen kleinere ruimtes kan manoeuvreren.  ;
Enkele maanden na de lancering in België van de T7 AMR – de eerste autonome schrobzuigmachine van Tennant – is nu ook de T380 AMR op de markt gebracht. Met deze uitbreiding biedt de Amerikaanse reinigingsspecialist vanaf heden ook een schrobzuigmachine aan die compacter is en zich uitstekend doorheen kleinere ruimtes kan manoeuvreren.  

Door het assortiment autonome reinigingsmachines uit te breiden, verankert Tennant zich steviger in de markt van de robotica. Ondernemingen en instanties die hiervan gebruik maken, kunnen zo beroep doen op de nieuwste technologieën om hun productiviteit te verhogen. Deze machines zijn namelijk uitgerust met een werkgeheugen, waardoor de af te leggen route slechts één maal moet worden aangeleerd alvorens ze deze zelfstandig kan reinigen. Ondertussen kan het aanwezige personeel zich op andere taken richten, die gelijktijdig met de reiniging kunnen worden uitgevoerd.

Zowel personeelsleden als hun werkgevers kunnen er bovendien op vertrouwen dat dit op een veilige manier gebeurt. De T380 AMR is met sensoren uitgerust die ervoor zorgen dat de schrobzuigmachine zich steeds veilig doorheen omgevingen begeeft en eventuele obstakels tijdig opmerkt. Wanneer dit gebeurt, komt de reinigingsmachine meteen tot stilstand en gaat ze zelfstandig op zoek naar een andere, veilige reinigingsroute.

Ontdek hier meer over de T380 AMR.
T7 AMR: eerste autonome schrobzuigmachine van Tennant nú beschikbaar in België retail sector

Producten & Innovaties

T7 AMR: eerste autonome schrobzuigmachine van Tennant nú beschikbaar

De langverwachte T7 AMR is nu ook in België op de markt gebracht. Ontdek hier meer.

Tennant T350 Click-Cart systeem

Producten & Innovaties

Tennant Company introduceert Click-Cart optie voor T350 schrobzuigmachine

Tennant introduceert Click-Cart optie voor de T350

Veeg de meest uiteenlopende oppervlakken proper met de S16 opzit-veegmachine van Tennant

Producten & Innovaties

Tennant breidt assortiment opzit-veegmachines uit met de S16

Met de lancering van de S16 zorgt Tennant voor nog meer keuzemogelijkheden in het segment van de veegmachines.