All-in batterij service

De veiligheid van uw personeel heeft de hoogste prioriteit en dus is de keuring van batterij en lader van het grootste belang. Door deze elementen regelmatig te laten nakijken, zorgt u ervoor dat ze op elk moment aan alle veiligheidseisen voldoen.
Servicetechnieker onderhoud batterij;
Lagere kosten, betere batterijen én een veilige werkvloer

Wanneer u voor een elektrisch aangedreven toestel kiest, vormen de batterijen een onmisbare schakel voor het correct functioneren van uw machine. Het is uiteraard belangrijk dat ze werken, maar vooral ook dat ze correct werken. We raden dan ook aan om voor onze all-in batterijservice te opteren, die een regelmatige keuring van uw batterij en lader inhoudt. Hiermee verzekert u zichzelf ervan dat uw toestellen over een betrouwbare krachtbron beschikken, ze de prestaties leveren die u van hen verwacht én ze steeds aan alle veiligheidsnormen voldoen.

Voordelen
  • Langere levensduur apparaten
  • Veilige werkomgeving personeel
  • Motrac neemt het onderhoud geheel van u over
  • Helder inzicht in de kwaliteit van de batterij

De beste service

Zo duurzaam mogelijk rijden, daar draait het om. Bij Motrac beseffen we dat uw winst daar ligt, en daarom is een snelle en betrouwbare service één van onze basispijlers. Heeft u vragen over onze batterijservice of wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Aarzel dan niet en neem onmiddellijk contact met ons op!

Contactaanvraag